Uzunpınar parkı ve Atatürk heykeli artık pırıl pırıl

CHP Pamukkale İlçe Başkanı Osman Tabu’nun gündeme getirdiği Uzunpınar’daki bakımsız Atatürk heykeli ve park haberimize Büyükşehir Belediyesi ekipleri duyarsız kalmadı. Park ve heykele bakım yapıldı, bir de park sorumlusu atandı.

Uzunpınar parkı ve Atatürk heykeli artık pırıl pırıl
  • 21 Haziran 2018, Perşembe 22:19

CHP’nin seçim gezileri sırasında rast geldiği ve gündeme getirdiği bakımsız Atatürk Heykeli ve park için Büyükşehir duyarsız kalmadı. Konuyu haber olarak gündeme getirmemizin ardından Denizli Büyükşehir Belediyesi’nin ekipleri Uzunpınar’daki parka gitti. Atatürk Heykeli ve kaidesi baştan aşağı temizlenirken, kaidedeki yazının da bakımı yapıldı.

 

Ömrünü yitiren elektrik direkleri yenilenirken, park izbe görüntüsünden kurtarılarak halkın hizmetine açıldı. Edinilen bilgiye göre, parka bir de sorumlu atanarak sürekli bakımı sağlandı.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

yukarı çık