Jolly Joker Denizli Açılıyor

Eğlence sektöründe Türkiye’nin önemli markalarından biri olan ve geçtiğimiz yıl Denizli’ye ‘merhaba’ diyen Jolly Joker Denizli, geçtiğimiz yıl Çıralı Grup-Marla işbirliğinde açılarak kış sezonunda Denizli eğlence hayatına yeni bir soluk getirmişti. Çok sayıda ünlü sanatçının sahne aldığı Jolly Joker Denizli, kısa sürede on binlerce kişiye ulaştı.

Jolly Joker Denizli Açılıyor
  • 02 Kasım 2023, Perşembe 15:50

Aynı zamanda Jolly joker Alaçatı’nın sahibi olan Çıralı Grup 2023 Yaz sezonunu Alaçatı’da bitirerek, aynı hız ve heyecanla Denizli için hazırlıklarına Eylül ayı içerisinde başladı.

 

Jolly Joker Denizli, farklı müzik tarzlarını tek bir çatı altında toplayarak Türkiye’nin en popüler ve en çok dinlenen sanatçılarını Denizli’de yaşayan müzikseverler ile buluşturmaya bu sezon da devam edecek.

 

Yeni sezon, 4 Kasım Cumartesi akşamı Melek Mosso’nun muhteşem sahne performansı ile başlayacak. 8 Kasım’da Cem Adrian, 11 Kasım’da Derya Bedavacı ile konserler hız kesmeden devam edecek.

 

Denizli’ye yeni bir soluk getirdiklerini ifade eden Jolly Joker Denizli yetkilileri; konser takviminin tamamına Jolly Joker Denizli sosyal medya ve web, app sayfalarından ulaşılabileceğini ifade ettiler.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

yukarı çık