Şehirlerin izleri internete aktarılıyor

Türkiye İnternet Gazetecileri Derneği (TİGAD) tarafından düzenlenen, “Yeni Nesil Gazetecilik Konferansı ve Kültür Gezisi” Aksaray’da gerçekleşti.

Şehirlerin izleri internete aktarılıyor
  • 21 Haziran 2023, Çarşamba 14:33

İnternet Gazeteciliği Derneği (TİGAD), Aksaray’da internet gazetecilerine yönelik kapsamlı bir programa imza attı. Yeni Nesil Gazetecilik Konferansı ve kültür gezisi için Aksaray’da buluşan internet gazetecileri, dijital medyadaki sorunları enine boyuna değerlendirme ve tartışma fırsatı buldu. Alanında uzman gazetecilerin katıldığı “yeni nesil gazetecilik” konferansında, gazeteciliğin geleceği, sosyal medya gazeteciliği ve geleneksel gazeteciliğin durumu gibi konular ele alındı. Programa katılan gazeteciler, ayrıca, Aksaray’ın tarihi, kültürel ve turistik yerlerini gezdi.

 

Yeni nesil gazetecilik masaya yatırıldı

TİGAD, 16-19 Haziran 2023 tarihleri arasında Aksaray’da geniş bir programa imza attı. Aksaray İl Temsilcisi Ali Genç’in organize ettiği programda ilk olarak “Yeni Nesil Gazetecilik” konferansı düzenledi. Aksaray Valiliği, Aksaray Üniversitesi İletişim Fakültesi ve TİGAD iş birliği ile düzenlenen konferansa; il protokolü, TİGAD il temsilcileri, siyasi ve STK temsilcileri ve öğrenciler katıldı. Aksaray Üniversitesi İletişim Fakültesi Konferans Salonunda düzenlenen konferansta; Haberler.com ve Sondakika.com Genel Yayın Yönetmeni Av. Bedia Teymur, Gazeteci-Yazar Latif Şimşek, Kanal 7 Haber Spikeri Meryem Nas, İHA İstanbul Anadolu Yakası Bölge Müdürü Mustafa Biçer, Gazeteci-Yazar Üstün Tuncer, TİGAD Genel Sekreteri ve İçerik Editörü Uğur Eskier konuşmacı olarak yer aldı.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

yukarı çık