Şehrimize ve ülkemize olan sevdamız bitmeyecek

Ak Parti Denizli Milletvekili Nilgün Ök, İstikrarlı, geleceğe umutla bakan daha güçlü bir Türkiye için çalışmaya devam edeceklerini belirterek “Şehrimize ve ülkemize olan sevdamız bitmeyecek” dedi.

Şehrimize ve ülkemize olan sevdamız bitmeyecek
  • 11 Mayıs 2023, Perşembe 13:25

Ak Parti Denizli Milletvekili ve Milletvekili Adayı Nilgün Ök, 14 mayıs seçimleri öncesi önemli açıklamalarda bulundu.  Milletvekili Ök, yaptığı açıklamada, Türkiye'nin son yıllarda önemli bir dönüşüm sürecinden geçtiğini ve Ak Parti’nin ülkeye istikrar ve güç getirdiğini vurguladı. Bu süreçte Denizli'nin de çok önemli bir gelişim kaydettiğini ifade eden Ök, ilerleyen dönemlerde de bu gelişimin devam edeceğini söyledi.

Nilgün Ök, yaptığı açıklamada şunları dile getirdi: "Ak Parti olarak ülkemizi her alanda ileriye taşımak için büyük bir azim ve gayretle çalışıyoruz. Geleceğe umutla bakan daha güçlü bir Türkiye için çalışmaya devam edeceğiz. Bu süreçte Denizli'miz de önemli bir yere sahip. Kentimizin ekonomisi, turizmi, kültürü ve sosyal hayatı gibi birçok alanda önemli gelişmeler kaydediyoruz. Ancak bizler, Denizli'mizi daha da ileriye taşımak için çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Şehrimize ve ülkemize olan sevdamız hiçbir zaman bitmeyecek."

 

“HİÇBİR VATANDAŞIMIZ KAYBETMEYECEK”

Ak Parti Milletvekili ve milletvekili adayı Nilgün Ök, son olarak vatandaşların sağlık, huzur ve mutluluğunun her zaman öncelikleri arasında olduğunu ve hükümet olarak bu yönde çalışmalar yaptıklarını, 14 Mayıs’ı zaferle neticelendireceklerini belirterek "Vatandaşlarımızın refahı için gece gündüz demeden çalışmaya devam edeceğiz. İnşallah hep birlikte daha güzel günler göreceğiz. Öyle güzel kazanacağız ki; oy vermeyenler de kazanacak, hiçbir vatandaşımız kaybetmeyecek. Türkiye kazanmış olacak ne kavga, ne tufan çıkacak. PKK kaybedecek, FETÖ kaybedecek, sınırlarımızda terör devleti kurup ülkemizi işgal etmek isteyen hainler kaybedecek” diye konuştu.

 

HABERE AİT RESİMLER

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

yukarı çık