Merkezefendi Belediyesi’nde toplu işten çıkarma iddiası

Kentin önemli gazetelerinden Denizlihaber.com’a ulaşan bir okur, Merkezefendi Belediyesi’nde insanların işten çıkarıldığını iddia etti. İddiayı araştıran gazete belediyeye bağlı şirketten işten çıkarmaların olduğunu, bu ay 150 kişinin işsiz kalacağını ileri sürdü.

Merkezefendi Belediyesi’nde toplu işten çıkarma iddiası
  • 04 Ekim 2018, Perşembe 11:36

Gazete, haberi aktarırken, Merkezefendi Belediyesi’nin şatafatlı açılışlarına dikkat çekip, “İki sanatçıya yüzbinlerce harcadılar, işçiye kaynak bulamadılar” başlığı kullandı. Gazete, kendisine ulaşan iddiayı araştırdığını, Merkezefendi Belediyesi’ne bağlı MERTAŞ’ın işlettiği sosyal tesisler ve temizlik işlerinde görevli işçilerin çıkarıldığı bilgisine ulaştığını yazdı.

 

Gazete, bu ay içinde Merkezefendi Belediyesi’nde 150’ye yakın kişinin işsiz kalacağını ileri sürerken, “İşten çıkarmaların yoğunlaştığı öne sürülen Ornaz Vadisi ve yeni hizmete açılan Merkezefendi Belediyesi Kültür Merkezi’nin açılış törenlerine yüz binlerce lira harcandı. Belediye Ornaz’da Mustafa Ceceli, Kültür Merkezi’nin açılışında ise Ferhat Göçer’i getirtti. Sadece iki sanatçının kaşe, stopaj, ulaşım, konaklama ücretlerine yüzbinlerce lira harcama yapıldı. Ancak İddiaya göre ilk kıyımlar bu iki merkezde gerçekleştirildi. Hatta Kültür Merkezi’ne alınan 7 işçiden 5’inin işine son verildi” dedi.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

yukarı çık