Ak Parti Milletvekili Ök’ün ağabeyi konkordato istedi

Sabah, haşıl ve dokumada faaliyet gösteren Aslan Tekstil’in konkordato ilan ettiğini duyurmuştuk. Denizlhaber.com, tekstilin sahibi İsmail Aslan’ın Ak Parti Milletvekili Nilgün Ök’ün ağabeyi olduğunu iddia etti.

Ak Parti Milletvekili Ök’ün ağabeyi konkordato istedi
  • 03 Ekim 2018, Çarşamba 16:45

Denizlihaber.com, Ök’ün dün yaptığı ekonomik kriz vurgusuna da dikkat çekerken, “Türkiye özellikle dövizde yaşanan dalgalanmalar nedeniyle zor günlerden geçiyor. Etkin isimlerden hem itidal hem de kriz yok açıklamaları geliyor. Fırsatçıların söylentiler üzerinden Türk ekonomisine darbe yapmaya çalıştığı vurgularıyla vatandaşa sabırlı olunması, hükümetin arkasında durulması çağrıları yapılıyor.

 

İşte o açıklamalar kervanına dün TBMM’nin açılışı nedeniyle yazılı açıklama gerçekleştiren Nilgün Ök’ün ekonomik dalgalanmaya ilişkin ifadeleri de katıldı. Ök fırsatçıların söylentilerle Türk ekonomisine darbe yapma girişiminde bulunduklarını ima etti ve söylentilerin aksine memleketinden örnek göstererek Denizli ihracatının Eylül ayında rekor kırdığını söyledi” yorumu yapıldı.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

yukarı çık