Denizli-Aydın otoyolu seçim vaadi olarak kalmasın

Denizli – Aydın arasındaki 131 kilometrelik otoyol ihalesinin 5’nci kez iptal edildiğini ve yeni ihalenin 26 Mart’ta yapılacak olmasını değerlendiren DEGİAD Başkanı Hakan Urhan, “Beklentimiz bitirilmesi yönünde” dedi.

Denizli-Aydın otoyolu seçim vaadi olarak kalmasın
  • 19 Şubat 2019, Salı 18:21

Denizli Genç İş Adamları Derneği (DEGİAD) Başkanı Urhan, yaptığı yazılı açıklamada şunları söyledi:
“En son 27 Kasım 2018 tarihinde Yap-İşlet-Devret modeliyle ihale edilen ve iki konsorsiyumun teklif sunduğu Aydın-Denizli otoyolu ihalesi 5.kez iptal edilmiş bulunmaktadır. İptal gerekçesinin kamuoyuyla paylaşılmadığı ihalenin yeni tarihi 26 Mart 2019 olarak açıklanmıştır.

Söz konusu ihalenin son dönemde tekraren düzenlenip iptal edilmesi,projenin kısa ve orta vadede hayata geçirilmeyeceği ve ihalenin seçim vaadi maksadıyla gündeme getirildiği kaygısını kamuoyunda derinleştirmiştir.

Bölgemizin ulaşım, ticaret ve turizmini büyük ölçüde geliştirecek olan otoyol; üreten, ihracat yapan, ülkemizin ekonomisine ve vergi gelirlerine büyük ölçüde katkı sağlayan Denizli'nin haklı bir arzusudur.

Bir türlü sonuçlanamayan Aydın-Denizli otoyolu ihalesinin akıbetiyle ilgili şehrimizin milletvekillerinden ve yetkililerden bir açıklama yapılmasıyla ilgili beklentimizi kamuoyuna saygıyla duyururuz.”

 

Beğendim 1 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 1

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

yukarı çık