Doğan MÜSİAD yönetimiyle bir araya geldi, sanayi sitesi talebiyle karşılaştı

CHP Merkezefendi Belediye Başkan Adayı Doğan, MÜSİAD’ta yönetim kurulu toplantısına katıldı. Doğan, işadamlarına istihdama dayalı ve kalifiye eleman yetiştirecek projelerinden bahsetti. MÜSİAD Başkanı Akgün, “Bir kadının siyasette olması zordur. Şeniz Hanım zor bir işi başarıyor” dedi.

Doğan MÜSİAD yönetimiyle bir araya geldi, sanayi sitesi talebiyle karşılaştı
  • 19 Şubat 2019, Salı 18:22

CHP Merkezefendi Belediye Başkan Adayı Şeniz Doğan, MÜSİAD’ta yönetim kurulu toplantısına katılarak, projelerini anlattı. İlçede üretimin en çok sanayiciler ile sağlandığını belirten Doğan, “İş dünyasının sorunları ile yakından ilgileniyoruz. En büyük problemlerden biri de kalifiye eleman sorunu. Bu sorunu ortadan kaldırmak için projelerimiz var. Sanayicilerimizin yüzünü güldürmek için kurslar açarak bu kurslarda eleman yetiştirilmesini sağlayacağız” dedi.

 

“4. SANAYİ SİTESİ İSTİYORUZ”

4. sanayi sitesinin ihtiyaç olduğundan bahseden yönetim kurulu üyeleri, “Artık sanayi siteleri sanayicilerimize yetmiyor. Eğer 4. sanayi sitesini yaratırsanız, bu konuda bizlerde sizlere destek olmaya hazırız. Sanayinin geliştiği Denizli’de yeni bir sitenin ihtiyaç olduğunu düşünüyoruz” dedi.

 

Doğan, “Projelerimizin arasında yeni bir sanayi sitesi fikrimiz var. Ekibimiz bu konuda çalışmalarını da sürdürüyor. Sanayimizi geliştirip sizlerle el ele vererek Merkezefendi’yi üreten bir ilçe haline getireceğiz” diyerek müjdeyi verdi.

 

“ŞENİZ HANIM ZOR BİR İŞİ BAŞARIYOR”

MÜSİAD Denizli Şube Başkanı Mehmet Akgün, “Bir kadının siyasette olması zordur. Şeniz Hanım, zor bir işi başarıyor. Kendisine başarılar diliyorum. Nazik ziyaretleri için teşekkür ederiz” dedi.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 1

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

yukarı çık