Turizm Haftası’nda Pamukkale’ye giriş ücretsiz olacak

Pamukkale’ye giriş ücretlerinin makul seviyeye çekilmesi için önemli mücadeleler veren DENTUROD, insanlık için küçük, Denizli için büyük bir adım atılmasını sağladı. Derneğin önerisiyle Pamukkale’ye giriş, Turizm Haftası açılışları etkinliklerinde ücretsiz olacak.

Turizm Haftası’nda Pamukkale’ye giriş ücretsiz olacak
  • 02 Nisan 2018, Pazartesi 12:37

Denizli Turistik Otelciler ve İşletmeciler Derneği ( DENTUROD) önerisi, Denizli Valiliği İl Kültür Turizm Müdürlüğü’nü, Kültür ve Turizm Bakanlığı Döner Sermaye İşletmeler Merkez Müdürlüğü Strateji Geliştirme ve Gelirler Müdürlüğünün talebiyle Pamukkale ören Yeri Denizli Valiliğinin himayesinde, Turizm Haftası etkinlikleri kapsamında, 17 Nisan 2018 Salı günü saat 16,00 ile 18,00 saatleri arasında Pamukkale ören yerine girişlerin ücretsiz olacağını duyurdu.

DENTUROD Başkanı Gazi Murat Şen, “Uzun süredir vatandaşlarımızı Pamukkale ile ücretsiz giriş sağlayarak buluşturmayı hedefliyorduk. Bu hedefimize şu an bir gün belli saatler içinde ücretsiz Pamukkale Ören yerine giriş sağlayarak ulaşmış olduk, ama asıl hedefimiz Kültürel ve doğal varlıklarımızın gelecek nesillere eksiksiz şekilde aktarılması ve tanıtılması için en az ayda bir Pazar günü ören yerlerini ücretsiz hale getirebilmektir” diye ifade etti.

Turizm Haftası etkinlikleri kapsamında çeşitli ikramlar ve gösterilerinde sunulacağı bu program kapsamında vatandaşların yoğun olarak katılımlarının daha sonraki Pamukkale ile ilgili ücretsiz giriş taleplerinin karşılanabilmesi için de önemli olduğunu söyleyen Şen, 17 Nisan Salı günü 16.00 ile 18.00 arasında Pamukkale ören yerine giriş yapan vatandaşların geç saatlere kadar Pamukkale’nin keyfini çıkarabileceğini ifade etti. Şen vatandaşların burada çektikleri resimleri instagram, facebook, twitter da #termaliyigelir etiketiyle paylaşarak arasında en güzel resimleri çeken paylaşımları yapan vatandaşlara Termal İyi Gelir projesi kapsamında 1 gün ücretsiz Pamukkale de konaklama sunacaklarını söyledi.

 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

yukarı çık