Pamukkale’ye zam geldi, Pamukkale Belediyesi manidar bir haber paylaştı

Pamukkale’nin zaten pahalı bulunan ücretlerinin 50, liraya yükseltilmesine tepkiler sürerken, Pamukkale Belediyesi, “Kocaçukur Pamukkale Belediyesi ile hayata döndü” diye haber servis etti. Denizlili Gazeteci –Yazar Seval Uysal, paylaşımın zamla denk düşmesini manidar buldu, “Şaka mı ciddi mi belli değil” dedi, bazı sorular sordu.

Pamukkale’ye zam geldi, Pamukkale Belediyesi manidar bir haber paylaştı
  • 08 Eylül 2018, Cumartesi 16:40

Uysal, kişisel facebook hesabından şu açıklamayı yaptı:

 

BU BİR PAMUKKALE VEREMEDİK

KOCAÇUKUR VERELİM HABERİNDEN FAZLASIDIR!

 

Aşağıda gördüğünüz fotograflar bazı haber sitelerinden alındı. Daha birçok haber sitesinde aynı haber var. Kiminde "Kocaçukur değerini buldu", kiminde "Kocaçukur hayat buldu" başlıkları var. Belli ki tek elden çıkmış, kelimesi kelimesine aynı. Üstelik Pamukkale giriş ücretlerine yapılan zamların hemen ardından yayınlanması da manidar. Dalga mı geçiliyor, ciddi mi belli değil. "Pamukkale'ye çıkmanıza gerek yok, karşıdan baktırıyoruz" "Pamukkale’yi alamadık, Kocaçukur'la idare edin"der gibi..

 

Haber sadece bu mesajla kalmıyor;

Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin bu haberde yaptığı açıklamaya göre, kendinden önceki dönemi yok sayıyor. Pamukkale Belediyesi'nin işletmeyi devir aldığı 2017 aralık ayına kadar Kocaçukur'u bakımsız ve pis nitelendiriyor.

Ve şunları söylüyor: "Yıllardır sadece dışarıdan gelen turistlerin uğrayıp geçtiği, temizlik ve bakım konusunda sıkıntılı, yerli halktan tamamen kopuk bir işletme olan Kocaçukur, Pamukkale Belediyesi’nin himayesine geçmesiyle adeta yeniden hayat buldu."

Şimdi sormak istiyorum:

1-2004-2014 arasında il genel meclis başkanı sizdiniz. Kocaçukur ve çevresinde kapsamlı bir çalışmayı neden yapmadınız?

2-Pamukkale Belediyesi olarak 3 yıldır görevdeydiniz bu sorumsuzluğa neden müdahale etmediniz?

3- Pamukkale gibi uluslararası bir turizm merkezine bunu kim reva gördü? sorumlular cezalandırıldı mı?

 

Pamukkale Belediyesi’nin Kocaçukur ile ilgili bültenini ise linki tıklayarak okuyabilirsiniz...

 

https://www.pamukkale.bel.tr/h-1230-koca-ukur-pamukkale-beled-yes-le-hayata-d-nd-

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 2

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

yukarı çık