Pamukkale Belediyesi, sorunları Antalya’daki lüks otelde belirledi

Pamukkale’nin turizmini geliştirmek için türlü yollar denediğini her fırsatta dile getiren Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, ‘istişare’ toplantısı için Antalya’yı seçti. Kendi sınırlarındaki Karahayıt ve Pamukkale’de 5 yıldızlı otel yokmuş gibi, 4 gün Antalya’da kamp yaptılar, masrafları da belediye ödedi.

Pamukkale Belediyesi, sorunları Antalya’daki lüks otelde belirledi
  • 27 Şubat 2018, Salı 12:04

Bir turizm bölgesi olan Pamukkale Belediyesi, çok ilginç bir çalışmaya imza attı. Haberhorozu. com’un haberine göre; Pamukkale Belediyesi’nden 80 kişilik meclis üyesi ve müdür ve teknik ekip kadrosu 22-25 Şubat tarihleri arasında, genel istişare toplantısı için bir araya geldi.

3 gün boyunca Pamukkale’nin konuşulduğu toplantıların adresi ise şaşırttı. Çünkü kendi beldesinin turizmini geliştirmek için çalıştığını söyleyen, etkinlikler düzenleyen Başkan Gürlesin, toplantı için çok uzaklara gitti.

Pamukkale Belediye Başkanı kendi beldesindeki Pamukkale ve Karahayıt’taki güzel oteller dururken, Antalya Belek’teki Susesi Luxury Resort Otel’i seçti.

Pamukkale ve Karahayıt bölgesinde toplantı ve kongre turizmi yapılabileceğini her fırsatta dile getiren Gürlesin, bu sözünü kendisi yerine getirmeyerek bölge turizmcisinin de morali üzerinde olumsuz etki yarattı.

Antalya’daki Luxury istişare toplantısının tüm masraflarının ise Pamukkale Belediyesi tarafından karşılandığı öğrenildi.

 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 1 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

yukarı çık