Pamukkale 4 yılda yüzde 150 nasıl zamlandı?

Denizlihaber.com yazarı Yaşar Tok, Pamukkale’nin 50 liraya yükselmesinin ardındaki iddiaları, gerekçeleriyle sundu. Tok, son 4 yılda Pamukkale’nin yüzde 150 zamlandığına dikkat çekip, ranta kurban edildiğini ileri sürdü ve “Pamukkale sizin olsun, çünkü orası haramilerin saltanat sürdüğü bir kent” dedi.

Pamukkale 4 yılda yüzde 150 nasıl zamlandı?
  • 12 Eylül 2018, Çarşamba 13:43

Kentin çevre ve arkeolojik zenginliklerini kamuoyuna duyurmakta önemli çalışmalara imza atan Denizlihaber.com yazarı Yaşar Tok, Pamukkale’deki zammın perde arkasındaki iddiaları yazdı.

 

Pamukkale’nin bir gece ansızın özel şirketlere devredildiğini ve ardından zam furyasının başladığını belirten Tok, 2014 yılında Pamukkale’ye giriş ücretinin 20 lira, şimdi ise 50 lira olmasının yüzde 150 fiyat artışına denk geldiğine dikkat çekti.

 

Zamların özelleştirmenin ardından peşinsıra geldiği tespitini yapan Tok, Pamukkale’nin özel şirketlerle birlikte ranta kurban gittiğini belirtti ve sitem etti.

 

Tok, yazısını hayli çarpıcı şu cümleyle bitirdi:

“Varın gidin Pamukkalenizde kıracağınız rantı hesaplamaya devam edin. Çünkü orası artık ‘haramiylerin saltanat sürdüğü’ ürkütücü bir kent..:”

 

Yazının tamamını okumak için linki tıklayın:

http://www.denizlihaber.com/denizli/pamukkale/pamukkale-nasil-zam-sampiyonu-oldu/

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

yukarı çık