Organizasyon bozukluğu nedeniyle binlerce vatandaş orucunu bile açamadı

Merkezefendi Belediyesi’nin Başkarcı’daki Ornaz Vadisi açılışı iftar vaktinde konser eşliğinde yapılacaktı. Ancak açılışı takip eden Denizlili gazeteci Murat Demirbilek, binlerce insanın orucunu bile açamadan aç kaldığını yazdı.

Organizasyon bozukluğu nedeniyle binlerce vatandaş orucunu bile açamadı
  • 10 Haziran 2018, Pazar 14:37

Açılış, cumartesi iftar vakti düzenlemesi tamamlanan Ornaz Vadisi’nde yapıldı. İftarın ardından Mustafa Ceceli konseri de yapılacaktı, açılışa Bakan Zeybekci de davetliydi.

 

Açılışı takip eden denizligundem.com’un yöneticisi Gazeteci Murat Demirbilek, izlenimlerini aktardığı yazısında organizasyon bozukluğuna dikkat çekti. Demirbilek’i yazısına göre; İftar vakti yaklaştığında insanlara oturacak yer bulmakta bile zorlandı. Ezan okundu ancak masalarda su dışında hiçbir şey yoktu.

 

Bazı yurttaşlar su bile bulmakta zorlandı, açılış tam bir rezalete dönüştü. Demirbilek’in yazısına göre; Bakan Zeybekci de su ve yemek bulamadığı için aç bırakılan vatandaşlara hitabında, “Orucumuzu suyla açtık” dedi ve organizasyon bozukluğuna dikkat çekti.

 

Demirbilek’in “İftarlık tirbuşon” başlıklı yazısını okumak için lütfen linke tıklayın:

 

http://www.denizligundem.com/iftarlik-tirbuson-15376.html

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

yukarı çık