Hüseyin Gürlesin, Pamukkale ve Kocaçukur

Pamukkale girişlerine zam geldiği günlerde Kocçukur reklamı yapan Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin’e bir tepki daha geldi. Denizlihaber.com’da dün bir Pamukkale zam analizi yapan Yaşar Tok, bu kez de Gürlesin’i yazdı.

Hüseyin Gürlesin, Pamukkale ve Kocaçukur
  • 13 Eylül 2018, Perşembe 11:37

Tok, Denizlihaber.com’da ‘Hüseyin Gürlesin Kocaçukur’a nasıl düştü?’ başlığıyla uzun uzadıya meseleyi anlatırken, neden Gürlesin’i yazma gerektiği duyduğunu şu giriş cümlesiyle aktardı:

“Denizli’de son haftalarda yerel seçim gündemi canlanmaya başladı. Beraberinde seçilmeyi isteyen adaylar projeleriyle, yapıp ettikleriyle gündem olma peşine düştü. Kimi yeniden deniz getirmeyi, kimi internetten kazınmış görsellerle yepyeni kent inşa etmeyi ballandıra eğlendire sergiliyorlar. Bir de önceki dönem seçilmiş, halen görevde olan ve yeniden seçime hazırlanan adaylar var. Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin bunu en fazla açık eden seçilmişlerden. Bu amaçla ilçede yapılan altyapı çalışmalarının yanı sıra, vitrin projelerine de sıkça yer vermeye başladı. Son vitrin projelerinden biri ne derseniz, Pamukkale Kocaçukur gezinti alanı taşeron büfe işletmeciliği! Oysa ne büyük laflar etmişti başkan? Neredeyse bir Pamukkale kahramanı kesilecekti ama olmadı, olamadı.

 

Neden Hüseyin Gürlesin, hemen açıklayalım. 2013 yılında Pamukkale TÜRSAB’a devredilirken, İl Genel Meclisi Başkanı kendisiydi. 2016 yılında iki-üç kez ihaleye çıktığında, aynı Pamukkale’nin fiili Belediye Başkanıydı. 2013 yılında 20 TL olan Pamukkale’ye gezinti giriş ücreti şimdi 50 TL oldu. Hüseyin Gürlesin hala Başkan ve geldiğimiz noktada Kocaçukur büfesine taşeron olmayı sindirmekle kalmayıp, sanki tüm Pamukkale’nin girişini kontrol ediyormuş gibi medya pazarlamasıyla arzı endam etmekten imtina etmiyor. Yazmak farz oldu!”

 

Yazının tamamını okumak için linki tıklayın:

 

http://www.denizlihaber.com/denizli/pamukkale/huseyin-gurlesin-kocacukura-nasil-dustu/

 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

yukarı çık