Gazetecilerden valiye ziyaret

Vali Hasan Karahan, Denizli Gazeteciler Cemiyeti (DGC) Yönetim Kurulu Başkanı Osman Nuri Boyacı ve yönetim kurulu üyelerini ağırladı.

Gazetecilerden valiye ziyaret
  • 19 Aralık 2017, Salı 18:18

DGC Yönetim Kurulu Başkanı Osman Nuri Boyacı ve yönetim kurulu üyeleri Vali Hasan Karahan'ı makamında ziyaret etti. Başkan Yardımcıları Sedat Kurt ve Muhammet Karaçay ile Genel Sekreter İskender Doğan'ın da eşlik ettiği ziyarette DGC Başkanı Osman Nuri Boyacı, Vali Karahan'a Denizli basını ile ilgili bilgi aktardı. Vali Hasan Karahan da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Denizli basınının birçok ile göre çok başarılı olduğunu ifade eden Vali Karahan, "Basının hayatımızdaki öneminin farkındayız. Denizlimizde de basın potansiyeli yüksek. Biz de bu ilin Valisi olarak basına hizmetlerini daha kolay, daha seri şekilde yapması için desteğimizi sağlamak adına elimizden gelen kolaylıkları sağlayacağız. Denizlimiz önemli bir şehir, her alanda iddialı bir şehir. Basın da bundan faydalanıyor" dedi. Ziyarette, DGC Başkanı Osman Nuri Boyacı, Vali Karahan'a fotoğraf tablosu, Denizli Basın Tarihi kitabı ve Gazetecinin El Kitabını hediye etti.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

yukarı çık