Fırıncılar Odası Başkanına istifa VE “o ekmekleri kendin ye” çağrısı

Denizli’de içinden dışkı, çatal, paslı çivi çıkan ekmekleri meclis gündemine taşıyan CHP Milletvekili Melike Basmacı’ya cevap vermek uğruna pisliğin hesabını veremeyen Fırıncılar Odası Başkanı Bekir Karadaban’a tepki yağdı.

Fırıncılar Odası Başkanına istifa VE “o ekmekleri kendin ye” çağrısı
  • 12 Şubat 2018, Pazartesi 1:28

Olayın gazetemizde de yer almasından sonra Denizlili Gazeteci ve Yazar Seval Uysal, kişisel facebook hesabından Karadaban’a tepki gösterdi.  “Sayın oda başkanı kardeşim bu nasıl bir cevaptır?” diyen Uysal’ın “Hırsızın hiç mi suçu yok” başlıklı yazısı şöyle:

 

“Bir oda başkanı düşünün, ekmeklerin içinden çıkan kaşık, iplik, hayvan dışkısı nedeniyle gereğini yapmak ve kamuoyundan özür dilemek yerine, konuyu soru önergesine taşıyan milletvekiline ateş püskürsün!

Üstüne üstlük desin ki; “Sayın vekilin siyaset malzemesi yaptığı bu konuda, kasıtlı bir durum yoktur. Sayın vekil Denizli’de yapılan ekmeklere güvenmiyorsa, yemesin”

Sayın oda başkanı kardeşim bu nasıl bir cevaptır?

Ekmeğin içinden hayvan dışkısı, çatal kaşık çıkıyor. Sen KASIT YOK diyorsun! Sorun kasıt değil zaten, sorun HİJYEN, sorun İHMAL, sorun HALK SAĞLIĞI!

Sen görevini yapan milletvekiline "beğenmezsen yeme" diyeceğine sorumlulular hakkında işlem yapmalısın. Çünkü;FIRINCILAR ODASI BAŞKANLIK makamı tam da bunu gerektirir!”

 

Uysal’ın bu paylaşımının altına da Denizlililer tepkilerini die getiren yorumlar yazdı. İstifa çağrısı olan o yorumlardan bazıları şöyle:

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

yukarı çık