Çivril Belediyesi’nin son başkan yardımcısı da istifa etti

Mayıs ayı başından bu yana görevden almalar ve istifalarla sarsılan Çivril Belediyesi’nin son kalan başkan yardımcısı Mesut Kaygısız da istifa ettiğini açıkladı.

Çivril Belediyesi’nin son başkan yardımcısı da istifa etti
  • 19 Haziran 2018, Salı 10:33

2016 yılında yapılan seçimle Salim Altuntaşoğlu ile birlikte Belediye Başkan yardımcısı olarak göreve başlayan Ak parti Belediye Meclis üyesi Mesut Kaygısız iki yılın ardından görevinden ayrıldığını bildirdi.

İstifa dilekçesini veren Mesut Kaygısız’ın istifası ile ilgili olarak açıklama yapması bekleniyor.

Edinilen bilgilere göre Mesut Kaygısız'ın Belediye meclis üyesi olarak görevine devam edeceği, Parti çalışmalarında da aktif görev alacağı belirtirken sadece başkan yardımcılığı görevinden ayrıldığının altı çizildi.

Çivril Belediyesinde görev yapan üç belediye başkan yardımcısından Salim Altuntaşoğlu Mayıs ayında istifa etmiş, diğer başkan yardımcısı Alper Bağçeli’nin yetkileri elinden alınmıştı. Mesut Kaygısız’ın istifasının ardından Çivril Belediyesinde başkan yardımcısı kalmadı. (Yeşil Çivril Gazetesi)

 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

yukarı çık