Çivril Belediye Başkanı ve şoförü hakkında ‘kurşunlama’ davası açıldı

Çivril Belediyesine ait Kum ocağında yaşanan kurşunlama olayı ile ilgili yürütülen soruşturma tamamlandı. Kum Ocağı müdürü Bayram Demirhan’ın şikayetçi olduğu davada savcı iddianameyi hazırladı. Çivril Belediye Başkanı Gürcan Güven müşteki şüpheli, şoförü Ercüment Y. ise şüpheli olarak yer aldı.

Çivril Belediye Başkanı ve şoförü hakkında ‘kurşunlama’ davası açıldı
  • 17 Mayıs 2018, Perşembe 16:47

19 Mart günü yaşanan kurşunlama olayı ile ilgili olarak yürütülen soruşturmasını tamamlayan Çivril Cumhuriyet Başsavcılığı olayla ilgili olarak iddianamesini hazırlayarak olayda şüpheli olarak yer alan şoför E.Y. ve Çivril Belediye Başkanı Gürcan Güven’in de yargılanmasını ve cezalandırmasını istedi.

 

Savcı iddianamesinde şu ifadelere yer verdi: “Şüphelilerin kasten işlemiş olduğu suçtan dolayı hapis cezasına mahkûmiyetin kanuni sonucu olarak belli hakları kullanmaktan yoksun bırakılmasına Karar Verilmesi, şüphelilerin eylemine uyan yukarıda yazılı sevk maddeleri gereğince yargılamasının yapılarak cezalandırılmasına karar verilmesi Kamu Adına Talep ve İddia olunur.”

 

Şüpheliler Gürcan Güven, E.Y. ve S.S. 6136 Sayılı Kanuna ‘Ruhsatsız silah, bıçak veya mermi bulundurma, satın alma veya taşıma Muhalefet Suçu’ ile yargılanacak.

 

NE OLMUŞTU?

19 Mart tarihinde  Çivril Belediyesi'ne ait kum ocağında tesisin müdürü Bayram Demirhan'ın ofisine giden S.S., sokak köpeklerine bakılmamasını bahane ederek tartışma çıkardı. Silahıyla odada rastgele 2 el ateş eden S.S. kayıplara karışmış, 2 gün sonra Muğla'nın Bodrum İlçesi'nde yakalanmıştı. S.S.'nin ifadesinde azmettirici olarak Başkan Gürcan ve şoförü E.Y,yi gösterdiği ileri sürüldü. İddianamede ayrıca S.S.'nin olayda kullandığı silahı Şoför E.Y.'den aldığını, olayı gerçekleştirdikten sonra silahı tekrar geri verdiğini, 1500 lira da para aldığını söylediği belirtildi. Kaynak: (ÇHA) - Yeşil Çivril Haber

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

yukarı çık