CHP’den bakımsız Atatürk heykeli tepkisi

CHP Pamukkale İlçe Başkanı Uzunpınar’da bulunan Atatürk Heykelini gündeme getirip tepki gösterdi. Tabu, parkın, heykel ve kaidesinin bakımsızlığına dikkat çekip, “Belde Belediyelerinin kapatılmasından sonra işte geldiğimiz nokta; çamur, çöp, bakımsızlık, terkedilmişlik” dedi.

CHP’den bakımsız Atatürk heykeli tepkisi
  • 17 Haziran 2018, Pazar 21:46

Tabu, seçim gezileri sırasında karşılaştığı manzarayı sosyal medya hesabından paylaştı. Son yağan yağmurlarla birlikte parkın iyice bakımsız hale geldiği görülürken, Tabu; Büyükşehir ve Pamukkale belediyelerini göreve çağırdı.

Tabu sosyal medya hesabından şu açıklamayı yaptı:
“Milyonluk bütçeleri reklamlara, pankartlara, promosyona savuran Büyükşehir ve Pamukkale Belediyesinin Başkanları; çok mu zor yada çok mu zorunuza gidiyor Uzunpınar gibi ücra bir mahallede bu ülkenin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk'ün anıtının ve "Türkiye Cumhuriyetinin temeli kültürdür" vecizesinin bulunduğu bir Parka ve üstelik mahallenin merkez meydanındaki bir Parka, çok cüz'i bir bütçe ayırıp temizliğini yaptırıp bakımını sağlamak? "Çamlıkta ne varsa burada da aynısı olacak" diye diye Belde Belediyelerinin kapatılmasından sonra işte geldiğimiz nokta; çamur, çöp, bakımsızlık, terkedilmişlik... Mazereti olmayan bu vahim durum; bir zihniyet ve kültür sorunudur. Yazıklar olsun.”

 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

yukarı çık