Çameli’de şehitler anıldı ama eğlenceden geri kalınmadı

Çameli’de 4’ncü kez düzenlenen Karkın Kar Şenliği, garipliklerle yapıldı. Şenlik alanına asılan, Belediye Başkanı ve PAÜ Rektörü’nün önünde poz verdiği bu fotoğrafta, eğlenceye gelenler selamlanıyor ama şehitlerin anısına olduğu belirtiliyor.

Çameli’de şehitler anıldı ama eğlenceden geri kalınmadı
  • 05 Mart 2018, Pazartesi 11:56

Çameli Belediyesi, bu yıl dördüncü kez Karkın Kar Şenlikleri’ni düzenledi. Ancak Cuma günü yüreğimizi yakan Afrin’deki 8 şehidimiz bu şenliği iptal etmeye yetmedi. Karların yakında eriyecek olmasından dolayı şenliği erteleyemediği düşünülen belediye, kapsamını değiştirdi ve ‘şehitler anısına’ diye yapıldı.


Eğlence kapsamında Şehitler Anasına Kuran okunup dualar edildi. Şenlik alanına “Eğlencemize Hoşgeldiniz” afişinin asılması ihmal edilmedi. Ancak afişin hemen altına siyah zemin üzerine “Şehitlerimiz Anısına” yazılarak küçük bir ‘yumuşatma’ yapıldı. Hatta Belediye Başkanı Cengiz Arslan ve PAÜ Rektörü Prof.Dr. Hüseyin Bağ o afişlerin önünde poz verdi.

Şenlik için gönderilen bültende de şu bilgilere yer verildi:

Şenlik, başta Zeytin Dalı Harekâtı’nda şehit düşen askerlerimiz ve tüm şehitlerimiz anısına okunan Kuran-ı Kerim tilaveti ile başladı. IV. Çameli Karkın Kar Şenlikleri’nin açılış konuşmasını yapan Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan, ‘Diğer yıllardan farklı olarak bu yıl şenliğimizin kapsamını değiştirdik ve Afrin şehitlerimize ve tüm şehitlerimize dualarımızı gönderdik. Şu an Torosların başlangıcındayız. Buradan Afrin’e, Dünya’daki tüm terör odaklarına vatanını milletini seven yörük kardeşlerimizin mesajını en sert bir şekilde göndermiş oluyoruz” şeklinde konuştu.

 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

yukarı çık