Çallı bürokrat Saim İlçioğlu TBMM Başkan Müşaviri oldu

Denizlili Bürokrat Saim İlçioğlu, Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanı Binali Yıldırım’ın müşavirliğine getirildi.

Çallı bürokrat Saim İlçioğlu TBMM Başkan Müşaviri oldu
  • 18 Eylül 2018, Salı 12:31

Binali Yıldırım’a Ulaştırma Bakanlığı döneminden bu yana danışmanlık yapan Saim İlçioğlu’na yeni görev verildi. Son olarak Başbakanlık Teftiş Kurulu Başkanı olan İlçioğlu, Binali Yıldırım’ın Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanı olmasının ardından TBMM Başkan Müşaviri olarak atandı.

 

SAİM İLÇİOĞLU KİMDİR?

 

Saim İlçioğlu, 23 Eylül 1963 yılında Denizli Çal da doğdu. Atatürk Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Muhasebe ve Finansman Bölümü mezunudur. Özel sektörde çeşitli idare amirlikleri görevinde bulundu. İçişleri Bakanlığı Kontrolör- Kontrolör Kurulu Başkan Yardımcılığı, Başbakanlık Denizcilik Müsteşarlığı Teftiş Kurulu Başkanlığı Müfettiş görevlerini yürüttükten sonra 2010 yılında Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu Başkanlığına Müşavir olarak atandı. Tüvasaş ve Tülomsaş Yönetim Kurulu üyeliklerinde bulundu. 2004-2014 yılları arasında Ulaştırma Bakanlığı Bakan Danışmanı, 2014-2015 yılları arasında Ekonomi Bakanlığı Bakan Danışmanı, görevlerini yürüttü. Daha sonra Karayolu Düzenleme Genel Müdürü görevini yürüten Saim İlçioğlu, aynı zamanda; Başbakanlık Tanıtma Fonu Genel Sekreteri, Başbakanlık Küçükleri Muzır Neşriyattan Koruma Kurulu Başkanı, Ptt Yönetim Kurulu Üyeliği görevlerinde de bulundu. İlçioğlu, TBMM Başkan Müşavirliği görevine getirilmeden önce son olarak Başbakanlık Teftiş Kurulu Başkanlığı yaptı. İlçioğlu, evli ve 2 çocuk babası olup İngilizce bilmektedir. (Kaynak: Haberhorozu.com)

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

yukarı çık