Çal, Muammer Güler ismini caddeden silecek

Bir dönem Çal’da kaymakamlık yapıldığı için ismi caddeye verilen ve ABD’deki Rıza Sarraf davasında oğlunun adı geçen eski İçişleri Bakanı Muammer Güler’in isminin bulunduğu tabela sökülecek.

Çal, Muammer Güler ismini caddeden silecek
  • 21 Aralık 2017, Perşembe 14:16

Denizliinternethaber.net’in aktardığı haber şöyle;

Tarih 1 Aralık 2013. Dönemin İçişleri Bakanı Muammer Güler Çal’ı ziyaret etti. Bundan tam 44 yıl önce kaymakamlık yaptığı ilçede, Çal-Bekilli yolu olarak bilinen yere, “Muammer Güler Caddesi” ismi verildi.

 

Görkemli açılışa, dönemin Valisi ve şu anda FETÖ/PDY’den tutuklu bulunan Abdülkadir Demir, dönemin AK parti milletvekilleri Nihat Zeybekci, Mehmet Yüksel, Bilal Uçar ve Nurcan Dalbudak, Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, dönemin AK Partili Çal Belediye Başkanı Hasan Gündüz ve vatandaşlar katılmıştı.

 

O İSİM DERHAL KALKMALI

CHP Çal İlçe Başkanı Ergun Ersoy, 17-25 Aralık operasyonlarında adı yolsuzluk suçlamalarnı karışan ve ABD’da itirafçı olan Rıza Sarraf’ın aralarında Muammer Güler’in de olduğu çok sayıda kişiye milyonlarca dolar rüşvet dağıttığını iddia ettiğini söyleyerek, “Adı şaibelere, rüşvet iddialarına karışan birinin adı Çal’a yakışmıyor. Caddenin ismi belediye tarafından ivedilikle kaldırılmalıdır” dedi.

 

BELEDİYE İSMİNİ KALDIRACAK

Çal Belediyesi’nin MHP’li Belediye Başkanı Fethi Akcan’ın da, ismin kaldırılması ve yeni ismin Belediye Meclisi tarafından belirlenmesi için talimat verdiği öğrenildi.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

yukarı çık