Buldan’a dev Atatürk resmi çizildi, vandallar anında saldırdı

Buldan Belediyesi’nin ilçeyi güzelleştirmek için boş duvarları kiraya vermek yerine sanat eserlerine dönüştürdü. Atatürk Caddesi’nde bir binaya Ressam Gürcan Ekici Atatürk portresi çizdi. Vandallar Atatürk’e dokunmadı ama resme zarar verdi.

Buldan’a dev Atatürk resmi çizildi, vandallar anında saldırdı
  • 19 Ocak 2018, Cuma 14:15

Buldan Belediyesi, ilçenin duvarlarını sanat eserine dönüştürdü. Ressam Gürcan Ekici, ilçenin yoğun cadde ve sokaklarına resimler çizdi. Bunlardan biri de Atatürk portresi oldu. 5,5 metreye 10 metreye duvara çizilen Atatürk’ün kalpaklı resmi büyük beğeni kazandı.

 

Buldan Belediye Başkanı Mustafa Gülbay, resmin Buldan’a yakıştığını ama yapılan saldırıya üzüldüklerini söyledi, “İlçemizin en önemli caddelerinden biri olan Atatürk Caddesi'ne Atatürk resmi yakışır dedik ve Ressam Gürcan Ekici kardeşimize dev bir Atatürk resmi yaptırdık. Evlerinin duvarına bu resmin yapılması için izin veren Demirbağ ailesine ve resmi yapan ressam Gürcan Ekici'ye teşekkürlerimizi sunarız.  Tek üzüntümüz, resmin altındaki "Buldan Belediyesi tarafından yaptırılmıştır" yazısının silinmesi oldu” dedi

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

yukarı çık