Belediye başkanından görülmemiş talimat

Merkezefendi Belediye Başkanı Subaşıoğlu, belediye gazetesini personelin okuyup okumadığını kontrol etmek için whatsapp grubundan “Gazeteyi okuyanlar ismini yazsın” talimatı verdi.

Belediye başkanından görülmemiş talimat
  • 01 Ağustos 2018, Çarşamba 13:12

Yazımalara, Denizligundem.com’dan Murat Demirbilek ulaştı. Kendi sitesinde haberi yayınlayan Demirbilek, sorunun garipliğine dikkat çekti ve şu haberi paylaştı:
Gün geçmiyor ki Merkezefendi Belediyesi’nden ilginç haberler haber merkezimize düşmesin. Son haber sizi de şaşkına çevirecek cinsten. Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, personeliyle iletişime geçtiği whatsapp grubundan ‘Merkezefendi Haberleri’ isimli belediyenin çıkardığı gazetenin birinci sayfasını paylaşarak, “Bu gazeteyi kaç personel gördü ve okudu” diye yazdı. Asıl bomba ise 1 dakika sonra kendini gösterdi. Yine Muhammet Subaşıoğlu tarafından atılan mesajda bu kez,” Okuyanlar ismini yazsın ve okudum desin” diyordu.

 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 2 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

yukarı çık