Bayrağını alan gelsin

Denizli Barosu Başkanı, Denizli Demokrasi Platformu Dönem Sözcüsü Müjdat İlhan, 29 Ekim Pazartesi günü gerçekleştirilecek Cumhuriyet Yürüyüşüne tüm vatandaşları davet etti. İlhan, “Cumhuriyet’e sahip çıkmak için bayrağını alan gelsin” dedi

Bayrağını alan gelsin
  • 26 Ekim 2018, Cuma 13:09

Denizli Demokrasi Platformu Dönem Sözcüsü Müjdat İlhan, tüm Denizli halkını, her yıl olduğu gibi yıl da Cumhuriyet Bayramı’nı coşku içinde kutlamaya hazırlandıklarını söyledi.

 

Yürüyüşün Pazartesi günü saat 19.00’da Atatürk Stadı önünden başlayacağını belirten İlhan, Kıbrıs Şehitleri, Emek ve İstiklal Caddelerinin takip edilerek, Valilik önünde tamamlanacağını söyledi.

 

Yürüyüşe her yıl olduğu gibi yine yoğun bir katılım beklediklerini ifade eden İlhan, “Bayrağını alan Cumhuriyet Yürüyüşüne gelsin. Bağımsız, laik ve çağdaş bir Türkiye beklentimizi bir kez daha haykıralım, bunlardan vazgeçmeyeceğimizi gösterelim. Cumhuriyeti ve kazandırdığı değerleri sonsuza kadar yaşatacağımızı bir kez daha gösterelim” dedi.

Beğendim 0 Muhteşem 1 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

yukarı çık