Basmacı’dan Pamukkale tepkisi: Amaçları kendilerini alkışlatmak

Turizm Haftası etkinlikleri çerçevesinde Pamukkale’nin 17 Nisan günü iki saatliğine ücretsiz olması, sevinçten çok tepki yarattı. CHP Denizli Milletvekili Melike Basmacı olayı ‘lütuf’ olarak değerlendirip, “Pamukkale zaten bizim, siz kimin malını kime lütfediyorsunuz?” diye sordu.

Basmacı’dan Pamukkale tepkisi: Amaçları kendilerini alkışlatmak
  • 03 Nisan 2018, Salı 12:32

Basmacı’nın açıklaması şöyle:

“Kimin malını kime lütfediyorsunuz. Etkinliği bedava yapmaktaki amaç protokolün kalabalıkla karşılanması, alkışlanmasıdır. İki saatlik bedava olacak girişte kalabalıkta izdiham yaşanacak, Pamukkale ne kadar gezdirilip tanıtım yapılacak.  İki saati lütuf olarak görenler hem kendi tanıtımlarını yapıyor hem de halkla dalga geçiyor. Ben bu konuda defalarca önerge verdim, Meclis gündemine taşıdım; cevap verin! Denizli Halkı neden Pamukkale’ye bedava giremiyor? Pamukkale bizimdir bizim kalacak. Bahşiş istemiyoruz Pamukkale halkımıza tekrar verilsin. Giriş ücreti alınmasın.”

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

yukarı çık