Bakan Zeybekci, “Ben de aç kaldım” dedi, töreni terk etti

Merkezefendi Belediyesi’nin Ornaz Vadisi açılışında yaşattığı açılış eziyetinde yeni bir iddia gündeme geldi. Denizlipost.com; Açılışı yapması gereken Bakan Zeybekci’nin vatandaşı yatıştırma maksatlı “Ben de aç kaldım” diyerek töreni terk ettiğini yazdı. Sosyal Medyada ise organizasyon eksikliğini savunan bir kitle gönüllü avukatlığa başladı.

Bakan Zeybekci, “Ben de aç kaldım” dedi, töreni terk etti
  • 11 Haziran 2018, Pazartesi 16:48

Merkezefendi Belediyesi Cumartesi akşamı, düzenlemesini yaptığını söylediği Ornaz Vadisi’nin açılışı için halkı davet etti. İftar verileceği, ardından da Mustafa Ceceli konseri verileceği, reklamlarla duyuruldu.

 

Ancak 300 bin nüfuslu Merkezefendi için sadece 10 bin kişilik iftar yemeği hazırlandı. Açılışa gelen 30 bin kişi izdihama neden oldu ve binlerce insan aç kaldı.

 

Denizlipost.com, başka bir iddiayı gündeme getirdi: Konuşmasını yapmak üzere sahneye çıkan Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, eksik organizasyonu eleştirdi. Zeybekci, “Sizler yemek yok kalmadı diyorsunuz. Ben de yemedim. Biz de şu anda sadece su içerek iftarımızı açtık. Biz yemek yemedik, yemeyeceğiz de, çünkü yok. ” dedi. Bakan Zeybekci, organizasyonu terk etti, Belediye Başkanı Subaşıoğlu açılışı başkan yardımcılarıyla yapmak zorunda kaldı.

 

Merkezefendi Belediyesi daha önce yaptığı pek çok organizasyonda da başarısızlık yaşamıştı. Uçurtma dağıtımında hatalı organizasyon nedeniyle izdiham meydana gelmiş, küçük çocuklar ezilme tehlikesi yaşamış. bisiklet dağıtım töreninde öğrenciler saatlerce Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu gelecek diye sıcak altında bekletilmiş. topaç dağıtım töreninde yine izdiham yaşanmış ve sosyal medyadan tepki yağmış. fesleğen dağıtımında da belediye çalışanları kameralar önünde vatandaşa bağırarak hakaret etmişti.

 

Öte yandan sosyal medyada, Merkezefendi Belediyesi’nin 30 bin kişiye neden hazırlık yapmak yerine, organizasyona gelen vatandaşların suçlandığı yorumlar yapılmaya başlandı.

 

Denizlipost.com’da yer alan haberi okumak için linki tıklayınız:

 

http://www.denizlipost.com/bakan-zeybekciden-subasiogluna-buyuk-tepki.html

 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

yukarı çık