Ata’ya iki ayrı karşılama

Atatürk’ün Denizli’ye gelişinin 87’nci yıldönümü hem resmi, hem de hak tarafından kutlanacak. Protokol, Çınar’daki resmi törenlerde, Atatürkçü Düşünce Derneği ise Atatürk’ün Denizli’ye ilk ayak bastığı tren garında tören yapacak.

Ata’ya iki ayrı karşılama
  • 03 Şubat 2018, Cumartesi 14:58

 

4 Şubat 1931 günü Denizli’ye gelen Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk için 87 yıldır düzenlenen törenler bu yıl da yapacak. Denizli Valiliği koordinmasyonundaki resmi kutamalar 15 Temmuz Şehitler Meydanı’ndaki Atatürk Anıtı önünde yapılacak. Saat 10.00’da çelenk sunmayla başlayacak tören, sayfı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla devam edecek. Şiirlerin okunacağı kutlamada, halk dansları gösterileri de olacak ve geleneksel il koşusunda dereceye giren atletere ödüller verilecek.

Ardından Turan Bahadır Sergi Salonu’nda Atatürk’ün Denizli ziyareti sırasında çekilen fotoğrafların görelibeliceği sergi gezilecek. Saat 11,00’de Çatalçeşme Oda Tiyatrısu’nda başlayacak törenin ardından Atatürk Entografya Müzesi de gezilecek.

 

ADD’DEN ALTERNATİF KUTLAMA

Atatürkçü Düşünce Derneği de Atatürk’ün Denizli’ye gelişini kutlamak için tören düzenleyecek. Saat 12.00’de Atatürk’ün Denizli’ye ilk ayak bastığı yer olan tren garında temsili karşılama töreni yapılacak. Akşam saat 20.00’de de Halk Eğitim Merkezi

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

yukarı çık