Atatürkçü Düşünce Derneği’nin 27’nci yaş gururu

Atatürkçü Düşünce Derneği, 27’nci yaş gününü kutluyor. Şube Başkanı Nihat Çetin, “Bugün, cumhuriyete gönülden bağlı, hukuk, adalet, huzur ve barış isteyen duyarlı vatandaşlarımızın yüreğini sızlatmaktadır” dedi.

Atatürkçü Düşünce Derneği’nin 27’nci yaş gururu
  • 10 Nisan 2018, Salı 13:35

Atatürkçü Düşünce Derneği Denizli Şube Başkanı Nihat Çetin’in kuruluş yıldönümü ile ilgili yazılı açıklaması şöyle:

Bugün Atatürkçü Düşünce Derneği Denizli Şubesi’nin 27. Kuruluş Yıldönümü. Yüzlerce şubesi olan derneğimizin, üçüncü şubesinin 10 Nisan 1991 tarihinde Denizli’de açılmış olması bizler için ayrı bir gurur kaynağıdır.

Şubemizin bugünkü saygınlığına ve gücüne ulaşmasında değerli katkıları olan özverili başkan ve yöneticilerine, saygıdeğer kurucularına, görev yapmış yönetim kurulu üyelerine, desteklerini esirgemeyen Atatürkçülere teşekkürü bir borç biliriz.

Bugün ülkesi ve milletiyle bölünmez bütünlüğümüz tehlikede, insanımız işsizlik ve geçim derdinde, çağdaş eğitim adeta yerle bir edilmiş, ülke kaynakları fütursuzca harcanmakta olup, ekonomimiz de hiç iç açıcı bir durumda değildir.  Çözüm yerine mazeret üreterek, yapay gündemlerle halkımızın dikkatini başka yönlere çekmeye çalışıp ülke gerçeklerinin gizlenmesiyle, sorunlar çözülmediği gibi ülkede yeni sorunlar yaratılmaktadır.  

İşin en acı yanı da her geçen gün artan sorunların faturası demokratik laik, parlamenter sisteme; Atatürk Cumhuriyetine çıkarılmakta,  çağdaş cumhuriyete, bu ülkenin kurucularına yönelik saldırılar artarak sürmektedir. Bu durum; cumhuriyete gönülden bağlı, hukuk, adalet, huzur ve barış isteyen duyarlı vatandaşlarımızın yüreğini sızlatmaktadır.

Böyle bir ortamda yaşlımızla, kadınımızla erkeğimizle Atatürk yolundaki aydınlanma çalışmalarımızı sürdürmek; Atatürk Devrim ve İlkelerine sahip çıkmak bizlere onur veriyor.  

Savaşın değil barışın; hukuksuzluğun değil hukukun egemen olduğu; geleceğe umutla bakan demokratik bir Türkiye için yolumuz Atatürk’ün yoludur. Tüm halkımızı Atatürk Cumhuriyetine sahip çıkmaya çağırıyoruz.

Atatürkçü Düşünce Derneği Denizli Şubesi’nin 27. Kuruluş yıldönümü kutlu olsun.

 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

yukarı çık