Acıpayam’da tütüncünün haklı protestosu

Acıpayam’da İnönü Bulvarı’na tütün yüklü traktörüyle İnönü Caddesine gelen bir kişi, satılmak üzere kolilenmiş tütünleri cadde ortasına döktü. Olayın, bir tütün üreticisinin protesto amacıyla yaptığı belirtilirken, eylem yerinin Ak Parti binası önü olması bu iddiayı kuvvetlendirdi.

Acıpayam’da tütüncünün haklı protestosu
  • 19 Mart 2018, Pazartesi 17:51

Olay saat 16.30 sıralarında Acıpayam ilçe merkezinde meydana geldi. Acipayamgazetesi.com’un aktardığına göre; İnönü Bulvarına römorkuna yüklediği satışa hazır tütünlerle gelen kişi Ak Parti ilçe binasının önüne geldiğinde, hidroliği çalıştırıp tütünlerin bir bölümünü döken kişi, ardından pazaryeri önüne giderek kalan tütünleri de buraya boşalttı.

 

Aynahaber.net ise,  kişinin Acıpayamlı tütün üreticisi Bircan Aydoğdu olduğunu yazdı. Site, Aydoğdu’nun bu eylemi, tütün alımlarının gecikmesi ve fiyatın beklenenden düşük olması nedeniyle protesto amaçlı gerçekleştirdiğini yazdı.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

yukarı çık