Sağlık Müdürlüğünde görev değişimi

Denizli İl Sağlık Müdürü olarak atanan Berna Öztürk, İl Sağlık Müdürlüğü’nde düzenlenen devir teslim töreniyle görevi Şükrü Arpacı’dan devraldı.

Sağlık Müdürlüğünde görev değişimi
  • 20 Kasım 2017, Pazartesi 16:10

Yaklaşık 3 yıldır Denizli Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği görevini yürüten Berna Öztürk’ün görevi devralmasıyla ilgili mini tören düzenlendi. Törene İl Sağlık Müdür Yardımcıları, Hizmet Başkanları, Şube Müdürleri ve çok sayıda sağlık çalışanı katıldı.

Personelle vedalaşarak görevini devreden Arpacı Öztürk’e başarı dileklerinde bulundu. İl Sağlık Müdürü Öztürk de Arpacı’ya vermiş olduğu hizmetlerden dolayı teşekkür ederek, çiçek takdim etti. İl Sağlık Müdürü Öztürk devir teslim töreni sonrasında İl Sağlık Müdürlüğü Sosyal Tesislerinde personellerle tanışma toplantısı gerçekleştirdi. 

SAĞLIK ÇITASINI EN ÜSTE TAŞIYACAĞIZ
Buluşmada konuşan Öztürk Denizli’nin sağlıkta ilklerin uygulandığı şehirlerden biri olduğuna dikkat çekerken, “Sağlık Bakanımızın dediği gibi sağlıkta dönüşüm tamamlandı, artık bundan sonra gelişim ve kalitenin artırılması dönemi başladı. Bu gelişimin devam etmesi ve kalitenin artırılmasında bize de Denizli İl Sağlık Müdürlüğü görevi verildi. Cumhurbaşkanımızın 2023 vizyonu ve hedefleri doğrultusunda bize verilen bu görevi layıkıyla yerine getirmeye çalışacağız” dedi.

Sağlıkta dönüşümle birlikte Denizli’nin sağlık alanında modern bir görünüme kavuştuğunu belirten Öztürk, “Çameli’den Kale’ye, Çivril’den Buldan’a Denizli’nin en uzak ilçelerine, kasabalarına, köylerine kadar 7/24 sağlık hizmeti vatandaşlarımızın ayağına kadar gitti ve bundan sonra da gitmeye devam edecek. Hizmetin devamı için tüm ekip arkadaşlarımla var gücümüzle çalışacağız” dedi. 
 

Diğer yandan Öztürk'ün atanmasıyla ilgili haber sitelerinden Denizlihaber.com, Berna Öztürk’ün eşi Dr. Şahin Öztürk’ün özel bir hastanenin yüzde 20’sine yakın hisseyle ortağı olduğuna dikkat çekerek, “Şimdi ne olacak?” diye sordu. Denizlihaber.com, “Adil olup olmayacağı tartışmaya açıldı” derken, Öztürk’ün sözlerine de yer verdi.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

yukarı çık