Ekrem Başer: “Milletimizin menfaati bizim için her şeyden önce geliyor”

Denizli’nin genç milletvekili adayı Ekrem Başer, Denizli’nin ve Türkiye’nin daha müreffeh yarınlara ulaşması için hep birlikte omuz omuza, gönül gönüle çalışacaklarını belirterek , “Her şey Denizli’miz, Türkiye’miz ve aziz milletimiz için. Asla durmayacağız, gece gündüz demeden gayret edeceğiz. Milletimizin menfaati bizim için her şeyden önce geliyor” ifadelerini kullandı.

Ekrem Başer: “Milletimizin menfaati bizim için her şeyden önce geliyor”
  • 10 Mayıs 2023, Çarşamba 12:19

14 Mayıs Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekilliği seçimlerine sayılı günler kala Denizli'nin genç ve dinamik milletvekili adayı Ekrem Başer,  hemşehrileriyle buluşmaya, projelerini ve yapmak istediği hizmetleri anlatmaya devam ediyor. Ekrem Başer, Denizli’de başta ilçeler, fabrikalar, büyük işletmeler, esnaf ziyaretleri, sivil toplum kuruluşları, pazar yerleri, vatandaşların özel davetleri, mahalle buluşmaları gibi pek çok yerde her gün binlerce hemşehrileri ile buluşuyor.  Gittiği her yerde 7'den 70'e herkesin sevgisiyle karşılaşan, vatandaşların istek, öneri ve sorunlarını can kulağıyla dinleyen, saygılı, mütevazi ve nazik karakteriyle farklı bir siyaset insanı imajı çizen Denizli’nin genç milletvekili adayı Ekrem Başer, çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Seçim çalışmaları kapsamında AK Parti’nin bugüne dek Denizli’ye ve Türkiye’ye kazandırdığı yatırım ve hizmetleri anlatan Ekrem Başer, Türkiye Yüzyılı vizyonu çerçevesinde başta Denizli’de ve Türkiye’de gerçekleştirmek istediklerini de anlatmaya devam ediyor.

“21 YILLIK KAZANIMLARIMIZI DAHA DA ÖTEYE TAŞIYACAĞIZ”

14 Mayıs Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekilliği seçimlerinin çok önemli olduğunu, Türkiye’nin istikrarlı, güçlü ve kararlı yürüyüşüne kesinlikle devam edeceğine inandığını kaydeden Ekrem Başer, Denizli’nin ve Türkiye’nin daha müreffeh yarınlara ulaşması için hep birlikte omuz omuza, gönül gönüle mesai mefhumu gözetmeden çalışacaklarını ifade etti.  85 milyon vatandaşın hep birlikte kazanabilmesi ve mutlu olması adına her türlü fedakârlığı yapacaklarını ifade eden Denizli'nin genç ve dinamik milletvekili adayı Ekrem Başer,  “Her şey Denizli’miz, Türkiye’miz ve aziz milletimiz için. Asla durmayacağız, gece gündüz demeden gayret edeceğiz.  Milletimizin menfaati bizim için her şeyden önce geliyor. 14 Mayıs’ta 21 yıllık kazanımlarımızı daha da öteye taşıyarak cumhuriyetimizin 100. yılına yakışan bir şekilde Türkiye'nin güven, huzur, refah içinde güçlü yarınlarımıza ulaştırmak adına hep beraber var gücümüzle çalışacağız ” ifadelerini kullandı.

HABERE AİT RESİMLER

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

yukarı çık