Ekrem Başer: İstihdamı iki katına çıkaracağız

Denizli’nin genç milletvekili adayı Ekrem Başer, Denizli’de İŞKUR aracılığı ile 2002’den bugüne 171 bin kişinin üzerinde istihdam edildiğine dikkati çekerek “İstihdamı iki katına çıkaracağız” dedi.

Ekrem Başer: İstihdamı iki katına çıkaracağız
  • 01 Mayıs 2023, Pazartesi 12:32

Başarılı iş insanı, Denizli’nin genç milletvekili adayı Ekrem Başer, AK Parti’nin 2002’de iktidara gelmesinden bu yana tüm çalışanlar için çok önemli birçok düzenlemeyi hayata geçirdiğini ve emeğin hakkını sonuna dek savunduğuna dikkati çekti. Sanayi kenti Denizli’de istihdama yönelik hayal edilemeyecek işler başarıldığını ifade eden Ekrem Başer,  Denizli’de İŞKUR aracılığı ile son 20 yılda 171.048 kişi istihdam edildiğini belirtti. AK Parti Denizli Milletvekili adayı Ekrem Başer, üretimden aldıkları güç ile Denizli’yi çok daha ileriye, daha fazla istihdam ile ihracata ve ekonomik büyüme ile toplumsal mutluluk ve huzurun artması için Türkiye Yüzyılı ilkeleri doğrultusunda daha fazla gayret edeceklerini söyledi.

“Emek ve alın teri bizim için kutsaldır”

Güçlü ve büyük Türkiye’nin en önemli aktörünün çalışanlar olduğunu ifade eden Ekrem Başer, “Ülkemizin ve şehrimizin kalkınması için emek verip, alın teri dökerek gayret gösteren tüm çalışanlarımız başımızın tacıdır. AK Parti olarak bugüne dek hep çalışanlarımızla birlikte olduk. Emek ve alın teri bizim için kutsaldır. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde Türkiye Yüzyılı hedeflerimize çalışan kardeşlerimizle birlikte ulaşacağız. Denizli özelinde de Denizli’nin ekmeğine ekmek katmaya geliyoruz. Taş üstüne taş koyup, daha fazla üretmeye devam edeceğiz. İstikrarlı ve güçlü ekonomi ile daha mutlu ve huzurlu bir Denizli ve Türkiye için geliyoruz” diye konuştu

 

 

 

 

 

 

 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

yukarı çık