Devriye görevi sırasında otomobilin çarptığı polis memuru şehit oldu

Pazar gecesi Yunus Emre Mahallesi, Barbaros Caddesi üzerinde meydana gelen trafik kazasında biri ağır iki polis memuru yaralanmıştı. PAÜ hastanesinde tedaviye alınan 48 yaşındaki polis memuru Yücel Başpınar kurtarılamayarak şehit oldu.

Devriye görevi sırasında otomobilin çarptığı polis memuru şehit oldu
  • 15 Ekim 2019, Salı 14:29

Olay, Barbaros Caddesinde Pazar gecesi meydana geldi. Devriye görevini yapan 20 A 7551 plakalı resmi polis aracına, Aykut M. idaresindeki 20 DM 567 plakalı otomobil hızla çarptı. Çarpmanın etkisiyle sürücü polis memurları Süleyman T. ile Yücel Başpınar yaralandı. 1,33 promil alkollü olduğu iddia edilen sürücü Aykut M. de kazadan yaralı kurtuldu.
 
Ağır yaralanan ve Pamukkale Üniversitesi Hastanesinde tedaviye alınan polis memuru Yücel Başpınar’dan acı haber geldi. 49 yaşında 2 çocuk babası Başpınar yaşam mücadelesini kaybetti.

Şehit polis memuru Yücel Başpınar için Denizli Emniyet Müdürlüğü önünde tören düzenlendi. Şehit polis Başpınar’ın naaşının al bayrağa sarıldığı törende gözyaşı sel oldu.

Denizli protokolünün tam kadro katıldığı törende Başpınar’ın yakınları ve Denizli Emniyet Müdürü Kenan Yıldız taziyeleri kabul etti. 

Denizli’de geçtiğimiz hafta sonu geçirilen trafik kazasında Şehit olan polis memuru Yücel Başpınar için tören düzenlendi. Mesai arkadaşlarının ve yakınlarının gözyaşlarına hakim olamadığı tören sonrası Başpınar’ın naaşı toprağa verilmek üzere Afyon’a götürüldü.
 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

yukarı çık