Denizli Valiliği: Denizli’de 10 bin 681 kişi kapasiteli konaklama alanı depremzedeleri bekliyor

Depremzedelerin konaklama ihtiyacı için üniversitelerin uzaktan eğitime geçmesiyle, Denizli’de de misafirler kabul edilmeye başlandı. Denizli Valiliği rakamları açıklayarak kentte 10 bin 681 kişi ağırlayabileceklerini duyurdu.

Denizli Valiliği: Denizli’de 10 bin 681 kişi kapasiteli konaklama alanı depremzedeleri bekliyor
  • 14 Şubat 2023, Salı 12:01

Denizli Valiliği, depremzedelerin Denizli’de konaklamalarıyla ilgili bilgilendirme yaptı. Valilikten yapılan açıklamaya göre Denizli’de şu anda 5 bin 527 depremzede yurttaş barınıyor. 4 bin 622 depremzede, kendi imkanlarıyla ya da yakınlarının yanında konaklıyor. Devlet imkanları ile barınma ihtiyacı karşılanan depremzede sayısı ise 905.
Denizli Valiliği’nin verdiği rakamlara göre Denizli’de depremzedelerin barınması için 11 bin 586 kişilik kapasite mevcut. Fakat şu anda 10 bin 681 kişilik boş kapasite var ve depremzedeleri bekliyor.
Öte yandan, depremzedelerin ihtiyaçları valilik koordinasyonunda sağlanıyor. 
 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

yukarı çık