Zeybekci’nin sosyal medyanın birinci gündemi olan dolar videosu

Doların önlenemez yükselişi son günlerin en önemli gündem maddesi olarken, Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci’nin dolarla ilgili konuşmalarından derlenen bir video şu sıralar internetin en çok paylaşılan videolarından...

Zeybekci’nin sosyal medyanın birinci gündemi olan dolar videosu
  • 13 Nisan 2018, Cuma 12:07

Video, ilk kez CHP Milletvekili Tuncay Özkan tarafından paylaşıldı. Özkan’ın “Ekonomi Bakanı ne dedi, dolar ne oldu? Türk Ekonomisi kimlere emanet... İşte kronolojik dökümü” başlığıyla paylaştığı videoda Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci’nin dolar 2,32 TL olduktan sonra yaptığı açıklamayla başlayan ve iddiaya göre her yükseliş sonrası söylediği iddia edilen videoların kolajından oluşuyor.

 

Videoda Zeybekci’nin bu açıklamaları hangi tarihte yaptığı videoda görülmüyor. Ancak Zeybekci’nin son yıllarda bıyık bırakmak gibi fiziksel değişimlerine bakıldığında, açıklamaların belirle aralıklarla yaptığı anlaşılabiliyor.

 

İşte o video:

HABERE AİT VIDEO


Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

yukarı çık