Uzakdoğulular, Pamukkale’yi çok sevdi

Türkiye’nin en çok ziyaret edilen örenyerlerinden biri olan Pamukkale’ye Avrupalı ve Rus turistlerin yanı sıra Uzakdoğulu turistlerin ilgisi de artıyor. Denizli Valiliği’nin rakamlarına göre, son yıllarda Uzakdoğulu turistte yüzde 60’ı bulan artış yaşandı.

Uzakdoğulular, Pamukkale’yi çok sevdi
  • 08 Mart 2018, Perşembe 15:28

Antik kentle, doğal traverten güzelliğini birleştiren yeryüzündeki tek güzellik olan Pamukkale artık Uzakdoğulu turistlerin ilgisini daha çok çekiyor. Her yıl yüzde 5-10 arasında değişen oranlarda turist sayısı artan Pamukkale’de bu artışın önemli sebeplerinden biri de Uzakdoğulu turistler…

Denizli Valiliği’nin verilerine göre; Uzakdoğu ülkelerinden özellikle de Çin, Japonya ve Tayvan gibi ülkelerden gelen turist sayısında yüzde 60’ı bulan artış kaydedildi.

TERMAL İYİ GELDİ
Denizli’de sektörün daralmasını engellemek ve eski canlı günlere dönmek isteyen turizm temsilcileri tarafından ortaya atılan www.termaliyigelir.com fikri sektörün canlanmasını sağladı. Uygun fiyata lüks otellerde konaklama imkanı sunan bu kampanyanın mimarı ise Denizli Turistik Otelciler ve İşletmeciler Derneği oldu. Termal İyi Gelir’in de Uzakdoğulu turistler üzerinde önemli bir etkisi oldu.

FOTOĞRAFLAR: Termal İyi Gelir

 

 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

yukarı çık