Erdel Şarap, Avrupa’dan ödülle döndü

Kaliteli üzümüne ve bin yıllardar süren üretim geleneğine rağmen bir türlü istenilen yere gelemeyen Denizli Şarabı, Avrupa’da yer etmeye başladı. Güney ve Bekillili firmaların ödüllü şaraplarına Çallı Erdel Şarap da eklendi. Firmanın ürünü Avrupa’da ikincilik ödülü aldı.

Erdel Şarap, Avrupa’dan ödülle döndü
  • 07 Aralık 2017, Perşembe 13:54

İngiltere’nin Londra’da düzenlenen ve dünyanın en prestijli yarışması olan IWS Uluslararası Şarap Fuarı’nda Erdel Şarapları büyük bir ödül kazandı.

 

Denizli İnternet Haber.Net’ten Ferah Işık’ın aktardığına göre; 91 puan alan Erdel Şarapları, Avrupa ikincisi oldu. Çal yöresinde yetişen üzümlerden elde edilen şarapları Avrupa’nın en iyi şarap tadımcıları tattı. Aynı firmanın ‘Hançalar’ markasıyla ürettiği şarap ise, başarı ödülü kazandı.

 

Firma yetkililerinden Ümit Barış Kuzu, “Dünya’nın en prestijli yarışmalarından birinde Denizli ve Çal’ın adını duyurmuş olmanın onurunu yaşıyoruz. Şarap sektöründe dünyada daha fazla sahibi olmak için kaliteye önem vermeliyiz” dedi.

Beğendim 1 Muhteşem 1 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

yukarı çık