Denizlililerin güvenini kazanan Sezer International 1 yaşında

Denizlili yatırımcılara finansal danışmanlık hizmeti sunan Sezer International birinci yılını kutluyor. 1 yıldır finans alanında Denizlililerin güvenini kazanan Sezer International’ın kurucusu iş insanı Ertuğrul Sezer birinci yıllarında dış ticarete de açıldıklarını açıkladı.

Denizlililerin güvenini kazanan Sezer International 1 yaşında
  • 30 Haziran 2022, Perşembe 11:03

Geçtiğimiz yıl haziran ayında kurulan Sezer International kısa bir sürede Denizlililerin güvenini kazanmayı başardı. Sezer İnternational, sadece Denizli’den değil dünyanın her yerinden gelen yatırımcılara danışmanlık hizmeti veriyor. Bir yıl dolmadan büyük başarılara imza atan şirket birinci yılını kutlamanın heyecanını yaşıyor. 

Sezer International’ın kurucusu iş insanı Ertuğrul Sezer bir yıllık süre zarfında yurt içi ve yurt dışında isimlerini duyurmanın sevincini yaşadıklarını belirtti. Sezer “Çok uzun yıllar yurt dışında yaşadım, birçok başarılı projede imzam var. Şu an geldiğimiz nokta aslında sürpriz olmadı. Yılların getirdiği bilgi birikimi, emek ve uzman kadromuzla yola başlamıştık. Emin adımlarla ilerledik kısa zamanda markamızı ve şirketimizi ileri noktalara taşıdık” dedi.  

SEZER INTERNATIONAL DÜNYA PAZARINDA
İş insanı Sezer dijital finans danışmanlığının yanı sıra dış ticaret işine de başladıklarını belirtti.  Türkiye’nin en kaliteli ürünlerinin artık dünya pazarında olduğunu söyleyen Sezer “ Dijital finans danışmanlığında kısa bir süre zarfında uzman ekibimizle zirveye tırmandık. Uzun zamandır yapmayı planladığımız dış ticaret işine de kendi ürettiğimiz ürünlerle giriş yaptık. Yurt dışından da güzel geri dönüşler alıyoruz. Bir yıldır bizimle yürüyen herkese çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

yukarı çık