Yukatel Merkezefendi Belediyesi, Semt 77 Yalovaspor’a evinde yenildi

Sezonun ilk maçında Anadolu Efes’e yenilse de lig için iyi mesajlar veren Yukatel Merkezefendi Belediyesi, ikinci haftada aldığı galibiyetin ardından adeta durdu. Geçen hafta Gaziantep Basketbol’a 33 sayı farkla kaybeden Denizli temsilcisi, bu hafta da evinde Semt 77 Yalovaspor’a 73-87’lik skorla yenildi.

Yukatel Merkezefendi Belediyesi, Semt 77 Yalovaspor’a evinde yenildi
  • 17 Ekim 2021, Pazar 17:20

Pamukkale Üniversitesi Spor Salonu’ndaki karşılaşmanın ilk periyodu büyük çekişme içinde geçti ve 18-18’lik skorla sona erdi.

İkinci periyotta biraz daha iyi mücadele sergileyen Yukatel Merkezefendi Belediyesi, bu bölümü 28-24, ilk yarıyı da 46-42 önde tamamladı.

İkinci yarıyla birlikte temposu düşen Yukatel Merkezefendi Belediyesi, sadece 11 sayı üretirken, rakibi potaya 17 sayı bıraktı.

Son periyoda 59-57 önde giren konuk takım, üstünlüğünü rakibine kabul ettirdi ve salondan 87-73’lük skorla galip ayrılan taraf oldu.

 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

yukarı çık