Yıllardır Ak Parti organizasyonlarında bile görünmeyen Filiz seçim yaklaşınca sahaya indi

Ak Parti’nin kurucular kurulu üyesi ve 2002’de Ak Parti’nin ilk katıldığı seçimde milletvekili seçilen Osman Nuri Filiz, 10 yıl aradan sonra Denizli sokaklarında görüldü. Yerel gazetelere yansıyan haberlere göre; Filiz büyükşehir adaylığı için nabız yokluyor.

Yıllardır Ak Parti organizasyonlarında bile görünmeyen Filiz seçim yaklaşınca sahaya indi
  • 18 Ekim 2018, Perşembe 12:02

Yerel seçimler yaklaştıkça sürpriz isimler sahaya inip adaylık yoklaması yapıyor. Bunlardan biri de Çal doğumlu 22’nci dönem milletvekili, Ak Parti Kurucular Kurulu Üyesi Osman Nuri Filiz oldu. Ak Parti’nin ilk katıldığı 2002 seçimlerinde birinci sıradan meclise giden Filiz, bir daha milletvekilliği görevi yapmadı.

 

Görevinin bittiği 2007’den bu yana seçim önceleri ismi duyulan ancak pek de ortalarda görülmeyen Filiz, yerel basının iddialarına göre bu kez de büyükşehir başkan adaylığı için nabız yokladı. Filiz’in isminin verildiği bir caddenin bulunduğu Honaz’ın Belediye Başkanı Turgut Devecioğlu ve bazı esnaf odası başkanları ile çekilmiş bir fotoğrafı bulunan Filiz’in adaylık başvurusu yapmayacağı iddia edildi.

Aynahaber.net’ten aldığımız bölüme göre, Filiz aday olmayacak ve adaylık teklifi bekleyecek. Haberde yer alan bölüm şöyle:

Filiz’in “Ben AK Parti’nin kurucular kurulu üyesiyim. Milletvekili olarak hizmet ettim. Ayrıca devletimizin çeşitli kademelerinde yıllarca emek verdim. Denizli Büyükşehir Belediye Başkanlığı için yeterli tecrübemin olduğuna inanıyorum. Hizmet etmeye talibim ancak, Sayın Cumhurbaşkanımızın ve partimizin yetkili kurullarının bu konuna bana görev vermesini bekleyeceğim” şeklindeki düşüncelerini yakın çevresiyle paylaştığı öğrenildi.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

yukarı çık