Vatan Partisi İl Başkanı’ndan Honaz seçimleri ile ilgili düşündüren iddialar

Yüksek Seçim Kurulu’nun 2 Haziran’da seçimlerin yenilenmesi kararını verdiği Honaz’la ilgili Vatan Partisi’nden ilginç iddialar geldi. İl Başknı İbrahim Kasapoğlu, “Entrika, kirli vaat, siyasi rüşvet havada uçuşuyor” dedi.

Vatan Partisi İl Başkanı’ndan Honaz seçimleri ile ilgili düşündüren iddialar
  • 25 Nisan 2019, Perşembe 15:27

Yazılı açıklama yapan Kasapoğlu, “Honaz seçimi kısıtlıların oy kullandığı gerekçesiyle YSK tarafından iptal edildi. 2 Haziranda tekrarlanacak seçimlerde, daha şimdiden iki yol, iki program birbirleriyle çekişiyor, çatışıyor. Bir tarafta seçmeni avlamak, 3-5 seçmeni daha kendi yanına çekebilmek için, akla bile gelmeyecek her türlü entrika, kirli vaatler, siyasi rüşvetler havada uçuşurken, Vatan Partisi bu seçimi Honaz üreticilerinin sorunlarının çözümü için bir fırsat olarak görüyor” dedi.

Kasapoğlu’nun açıklamasının devamı şöyle:
“Partimiz ve adayımız üyelerimiz ve Honazlı üreticiler ile yaptığı toplantılar sonucunda, Honaz seçimlerinde seçmenlere sunacağı çözüm önerilerini 2 maddeye indirmiştir.
Birincisi: HDP hariç bütün siyasi partilerin, belediye başkanı ve meclis üyelerinin, sendikaların, derneklerin, odaların, kooperatiflerin, üretici birliklerinin, köy ve mahalle muhtarlarının katıldığı HONAZ HALK ÇÖZÜM MECLİSİ’ nin kurulması.
İkincisi: Tüm tarım ve hayvan üreticilerinin girdiden pazarlamaya kadar bütün sorunlarının çözümünü amaçlayan, belediye öncülüğünde HONAZ ÜRETİCİ KOOPERATİFİ’ nin kurulmasıdır.
 Vatan Partisi Honaz seçimlerinin yenilenmesini bir fırsat olarak değerlendirmekte, sorunların çözümüne Honazlı üreticilerin gözüyle bakmaktadır.
Honaz üreticilerinin sorunlarını çözecek olan koltuk kavgası ya da koltukların değişmesi değil, çözümlerin, çarelerin değişmesidir.
Honaz’ da seçimlere giren tüm siyasi partilerimizi ve adayları seçmen avlamak için entrikalara başvurmak yerine Honaz üreticilerinin sorunlarına eğilmeye ve çözüm üretmeye davet ediyoruz.”

 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

yukarı çık