Vali Karahan’dan Merkezefendi Belediyesi’ne iade-i ziyaret

Denizli Valisi Hasan Karahan, Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan’ı makamında ziyaret etti. Vali Karahan’ı Başkan Doğan karşıladı. Vali Karahan ile görüşen Başkan Doğan, nazik ziyaretlerinden dolayı kendilerine teşekkür etti.

Vali Karahan’dan Merkezefendi Belediyesi’ne iade-i ziyaret
  • 01 Mayıs 2019, Çarşamba 17:38

Vali Hasan Karahan, geçtiğimiz hafta kendisini ziyaret eden Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan’a iade-i ziyarette bulundu. Vali Karahan’ı, Başkan Doğan karşıladı. Doğan, makamında ağırladığı Vali Karahan’a ilçe genelinde gerçekleştirilen ve gerçekleştirilecek olan çalışmalar hakkında bilgi verdi.
Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, nazik ziyaretlerinden dolayı Vali Hasan Karahan’a teşekkür etti.

BAŞKAN DOĞAN’IN YOĞUN TEMPOSU DEVAM EDİYOR
Başkan Doğan, göreve başladığı günden bu yana yoğun bir tempoyla çalışıyor. Yoğun çalışma temposunun arasında ziyaretlerini de sürdüren Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, bu kapsamda Pamukkale Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Bağ’ı makamında ziyaret etti. Rektör Bağ ve Başkan Doğan, eğitim alanındaki faaliyetler ve çalışmalar hakkında görüştü.
Başkan Doğan, Rektör Bağ’a, isminin yazılı olduğu Merkezefendi Belediyesi Denizli Basket forması hediye ederek Merkezefendi Belediyesi Denizli Basket-Erzurum Büyükşehir Belediye Gençlik yarı final mücadelesine de davet etti. Pamukkale Üniversitesi Rektör Prof. Dr. Hüseyin Bağ da Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan’a ‘Pamukkale Üniversitesi’ yazılı tabak ve tişört hediye etti.

MERKEZEFENDİ DAHA DA HUZURLU OLACAK
Başkan Doğan, ziyaretler kapsamında Denizli Emniyet Müdürü Mevlüt Demir’i de makamında ziyaret etti. Bir süre görüşen ikili, ilçedeki huzur ve güvenlik hakkında konuşarak, gerekli çalışmaların gerçekleştirileceğini belirttiler.

BAŞKAN ÇELİKKOL’DAN ZİYARET
Denizli Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Musa Çelikkol Başkan Doğan’ı ziyaret ederek, görevinde başarılar diledi. Başkan Doğan, gerçekleştirilen ziyaretten dolayı memnuniyetini dile getirdi.

 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

yukarı çık