Üzerlik’te sağlık ocağın sevinci

Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, yıllardan beri atıl durumda olan Üzerlik Mahalle Sağlık Ocağı’na tadilat yaptırdı.

Üzerlik’te sağlık ocağın sevinci
  • 30 Temmuz 2019, Salı 17:02

Sağlık Ocaklarının tadilattan geçirilmesi Üzerlik mahalle sakinlerini mutlu etti. Üzerlik mahalle Muhtarı Orhan Gök, sağlık ocağına astığı pankart ile Başkan Doğan’a teşekkür etti. Muhtar Gök, “Sağlık Ocağımızın tadilat ve tefrişatının yapılmasındaki katkıları için Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan’a teşekkür ederim. Çok mutluyuz. Büyük bir sorunumuz çözüme kavuştu” dedi.

Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, Üzerlik Mahallesi’nde incelemelerde bulundu. Başkan Doğan, mahalle sakinleri ile bir araya gelerek, yapacakları hizmetleri anlattı. Mahalle sakinlerinin de görüşlerini dinleyen Başkan Doğan, “Üzerlik’te yapacağımız hizmetler ile mahallemizin çehresini değiştireceğiz.  Sağılık bizim için çok önemli. Bakımsız ve atıl durumdaki sağlık ocağımızın tadilatını gerçekleştirdik.  Mahallenin diğer sorunlarını da biliyoruz. En kısa zamanda o sorunları da çözüme kavuşturacağız” diye konuştu.

 

Beğendim 1 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

yukarı çık