Üniversiteli gençlere Gençlik Meclisini tanıttılar

Üniversiteyi bu yıl kazanan gençler için PAÜ'de stant açan Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Gençlik Meclisi, "Geliverin gari" diyerek karşıladığı üniversiteli öğrencilere Gençlik Meclisini tanıtıp faaliyetleri hakkında bilgi verdi.

Üniversiteli gençlere Gençlik Meclisini tanıttılar
  • 01 Ekim 2019, Salı 15:41

2019-2020 eğitim öğretim yılının başlaması ile birlikte yeni dönem çalışmalarına başlayan Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Gençlik Meclisi, özellikle üniversiteyi bu yıl kazanan gençler için Pamukkale Üniversitesi'nde (PAÜ) stant açtı. Kent Konseyi Gençlik Meclisinin çalışmalarının ve hayata geçirdiği projelerinin anlatıldığı stant gençler tarafından yoğun ilgi çekti. Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Gençlik Meclisi Başkanı Bilge Naz Sak, özellikle bu yıl üniversiteyi kazanan ve öğrenimine devam eden gençlerle bir araya gelerek Kent Konseyi Gençlik Meclisinin Denizli’de hayata geçirdiği proje ve çalışmalarla ilgili bilgi vermek istediklerini söyledi. 

"Geliverin Gari"

Sak, "Açtığımız stantta bu güne kadar yapmış olduğumuz çalışmalar ile ilgili görsel sunumlarımızın yanı sıra Denizlimizin tanıtımına yönelik kısa bilgilendirmeler yaptık. İlimizin şivesi ile arkadaşlarımıza ‘Geliverin gari’ diyerek  birlik ve beraberlik içinde çalışmalar yapmak adına çağrıda bulunduk. Sosyal hayatlarına katkıda bulunmayı ve gönüllülük bilinci ile topluma faydalı çalışmalar yapmayı amaçlıyoruz. Bu çerçevede arkadaşlarımızı Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Gençlik Meclisine davet ediyoruz" dedi. 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

yukarı çık