Türkiye’nin sayılı gezegen evlerinden biri artık Denizli’de

Büyükşehir Belediyesi Nihat Zeybekci Kongre ve Kültür Merkezi bünyesinde bulunan planetaryum (gezegen evi) vatandaşların hizmetine açıldı. Güneşin, yıldızların, gezegenlerin ve tüm gök cisimlerinin görüntülerinin izlenebildiği gezegen evinde sıra dışı bir deneyim yaşamak isteyenler http://tiyatro.denizli.bel.tr/ adresindeki E-Bilet linkinden yer ayırtabiliyor.

Türkiye’nin sayılı gezegen evlerinden biri artık Denizli’de
  • 24 Mart 2019, Pazar 17:11

Denizli Büyükşehir Belediyesinin hayata geçirdiği en önemli projelerden biri olan Büyükşehir Belediyesi Nihat Zeybekci Kongre ve Kültür Merkezi, hizmete girmesinin ardından bir çok organizasyona ev sahipliği yapmaya devam ediyor. 500, 1000 ve 2000 kişilik salonları, nikah salonları, atölyeleri, seminer salonları ile Denizli'de kültür ve sanatın merkezi olan tesiste bulunan 100 kişilik planetaryum (gezegen evi) da vatandaşların hizmetine açıldı. Güneşin, yıldızların, gezegenlerin ve diğer tüm gök cisimlerinin görüntülerinin özel bir yansıtıcı ile izlenebildiği gezegen evinde uzayın derinlikleri birebir gösteriliyor. Gezegen evi hafta içi 15.00, 16.00 ve 17.00 olmak üzere 3 seans, hafta sonu ise saat 11.00'den başlayarak 16.00'ya toplam 6 seans olarak hizmet veriyor. Gezegen evinde sıra dışı bir deneyim yaşamak isteyenlerin http://tiyatro.denizli.bel.tr  adresindeki "E-Bilet" linkinden yer ayırtmaları gerektiği ifade ediliyor.

Başkan Osman Zolan'dan davet

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Ege Bölgesi’nin en büyük kongre ve kültür merkezini Denizli'ye kazandırmanın mutluluğunu bir kez daha yaşadıklarını belirterek, dev tesisin bilimin, sanatın ve kültürün merkezi olduğunu söyledi. Tesis bünyesinde bulunan planteryumu halka açtıklarını kaydeden Başkan Zolan, "Sosyo-kültürel etkinliklere ev sahipliği yapan tesisimiz planateryum ile de özellikle gençlerimize ışık tutacak. Buraya gelen vatandaşlarımız güneşin, yıldızların, gezegenlerin ve diğer tüm gök cisimlerinin görüntülerini özel bir yansıtıcı ile izleyebilecek, bilgi sahibi olabilecek" dedi.

 

Beğendim 1 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

yukarı çık