Türkiye; Nuriye’ye biyonik el alabilmek için seferber oldu

Doğuştan sol eli olmayan Nuriye’nin en büyük hayali, sanatçı Haluk Levent ile gitar çalmaktı. Yardım istedi; Haluk Levent, 169 bin lira değerinde biyonik eli yaptırmak için tüm Türkiye’den yardım topluyor.

Türkiye; Nuriye’ye biyonik el alabilmek için seferber oldu
  • 08 Şubat 2019, Cuma 14:46

Adalet Mahallesi'nde oturan ve iş makinesi operatörü olan Erdem ile Müşerref Gürel çiftinin 2 çocuğundan biri olan Nuriye Gürel, doğuştan sol eli olmadan dünyaya geldi. Nuriye’nin gitar çalma isteğinin üzerine özel bir aparat yapıldı ve gitar derslerine başladı. Nuriye’nin en büyük hayalinin biyonik el ve Haluk Levent ile gitar çalmak olduğunu belirtmesi üzerine, ünlü sanatçı ve AHBAP Genel Başkanı Haluk Levent, bu çağrıya duyarsız kalmadı. Nuriye Gürel, geçtiğimiz haftalarda İstanbul’a doktorla görüşmeye gitti. Kolunun ölçüleri alınan Nuriye’ye biyonik el takılması kararı verildi. Konu ile ilgili olarak Haluk Levent, AHBAP İstanbul’un sosyal medya paylaşımını paylaşarak “Nuriye canımız. Söz verdik. Takılacak o biyonik el…” yorumunu yazdı.

 

NURİYE İÇİN KAMPANYA BAŞLATILDI

Biyonik el için görüşmelerin ardından Nuriye Gürel için kampanya başlatıldı. Ünlü sanatçı Haluk Levent, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ile kampanyayı şu sözlerle duyurdu: “Nuriye 11 yaşında… Tek kolu ile hayata tutunmaya çalışıyor. Çok kapsamlı protez lazım. Ben ona söz verdim! Gitar çalabilecek. Valilik’ten izinli 139 bin TL’ye ihtiyaç var. Siz takipçilerim de destek olur mu? Ziraat Bankası Nuriye Gürel İban: TR49 0001 0000 8449 1364 6950 04”

Beğendim 0 Muhteşem 1 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

yukarı çık