Tudem Dokuma konkordato ilan etti

Denizli’de bir tekstil firması daha konkordato ilan etti. Denizlili tekstil firması Tudem Dokuma Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi’ne, 3 ay geçici süreyle konkordato verildi.

Tudem Dokuma konkordato ilan etti
  • 23 Ekim 2018, Salı 13:56

Denizli’de Bozburun mahallesindeki faaliyetlerini sürdüren Tudem Dokuma Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi, Denizli Asliye Ticaret Mahkemesine konkordato talebi için başvurusu yaptı. Görülen mahkeme kapsamında Tudem Tekstil’in 3 ay geçici süreyle konkordato talebi onay gördü. Mahkeme şirkete Konkordatonun başarıya ulaşmasının mümkün olup olmadığının yakından incelenmesi amacıyla 3 komiser görevlendirildi.

 

Mahkeme ayrıca alacaklıların ilandan itibaren 7 günlük kesin süre içinde dilekçe ile Mahkeme dosyasına itiraz ederek konkordato mühleti verilmesini gerektiren bir hal bulunmadığını delilleri ile birlikte ileri sürebileceklerini ve bu çerçevede mahkemeden konkordato talebinin reddini isteyebilecekleri hakkına sahip olduğunu açıkladı.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 1

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

yukarı çık