Sosyal Etkinlik Merkezleri ile 86 öğrenci üniversiteyi kazandı

Denizli Büyükşehir Belediyesi Sosyal Etkinlik Merkezleri’nde üniversiteye hazırlık kursu alan 86 kişi üniversitelerin çeşitli bölümlerine yerleşti. 26 Ağustos 2019’da yeni dönem müracaatları başlayacak Sosyal Etkinlik Merkezlerine ilkokul, ortaokul ve lise öğrencileri kayıt yaptırabilecek.

Sosyal Etkinlik Merkezleri ile 86 öğrenci üniversiteyi kazandı
  • 23 Ağustos 2019, Cuma 15:52

Denizli Büyükşehir Belediyesi Sosyal Etkinlik Merkezleri bu yıl ilk kez üniversiteye hazırlık kursu verdi. Denizli’de üniversite sınavına hazırlanmak isteyen 86 mezun lise öğrencisi, Yenişehir, Kayıhan, Anafartalar, Atalar, Karaman ve Anafartalar Sosyal Etkinlik Merkezleri’nde eğitim görerek hayallerine kavuştu. Sosyal Etkinlik Merkezleri’nde üniversiteye hazırlık kursları 2019-2020 eğitim öğretim yılında da devam edecek. Lise mezunu öğrenciler hafta içi her gün sabahtan öğleye kadar Yenişehir, Kayıhan, Anafartalar ve Atalar Sosyal Etkinlik Merkezi'nde; hafta sonu ise 11. ve 12. sınıf öğrencileri Karaman, Yenişehir, Kayıhan ve Anafartalar Sosyal Etkinlik Merkez'ine kayıt yaptırarak üniversite sınavına hazırlık kurslarından yararlanabilecek.

Kayıtlar 26 Ağustos Pazartesi günü başlıyor

Üniversiteye hazırlık kurslarının yanında Denizli Büyükşehir Belediyesi Sosyal Etkinlik Merkezlerinden ilkokul 2. sınıf öğrencilerinden başlayarak ortaokul ve lise öğrencileri de faydalanabilecek. Sosyal Etkinlik Merkezleri’nin yeni dönem müracaatları ise 26 Ağustos Pazartesi günü başlayacak. 26 Ağustos 2019 Pazartesi gününden itibaren Karaman, Yenişehir, Sevindik, Fatih, Atalar, Aktepe, Anafartalar, Kayıhan, Gökpınar ve Mehmet Akif Ersoy Sosyal Etkinlik Merkezlerine başvurarak kayıt yaptırabilinecek.

“Gençlerimizle gurur duyuyoruz”

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Sosyal Etkinlik Merkezlerinin her geçen yıl daha çok öğrenciye katkı sağladığını ifade etti. Denizli Büyükşehir Belediyesi olarak her zaman çocuklar ve gençlerin yanında olduklarını ifade eden Başkan Osman Zolan, "Gençlerimizin başarıları ile gurur duyuyoruz. Yeni eğitim öğretim döneminde tüm öğretmenlerimize ve çocuklarımıza başarılar diliyorum" dedi.  

 

Beğendim 1 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

yukarı çık