Sevindik mahallesine ‘halk kreşi’ yapılacak

Merkezefendi Belediyesi, Sevindik mahallesinde hayırsever desteği ile halk kreşi yapacak. Kreşin yapımı için hayırsever Uzunoğlu ailesiyle protokol imzalandı.

Sevindik mahallesine ‘halk kreşi’ yapılacak
  • 06 Ocak 2020, Pazartesi 15:53

Merkezefendi Belediyesi bir önemli projesini daha hayata geçiriyor. Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, söz verdiği kreş sözünü yerine getiriyor.  Merkezefendili ailelerin çocuklarını güvenle emanet edecekleri Halk Kreşi’nin yapımı için ilk adım atıldı. Sevindik Mahallesi’nde inşa edilecek, Merkezefendi Belediyesi ile hayırsever işbirliği ile yapılacak olan “Nuran-Mesut Uzunoğlu Gündüz Bakımevi’nin’ protokolü hayırsever iş insanı Sadık Uzunoğlu, annesi Nuran Uzunoğlu’nun katıldığı törenle imzalandı. 

Temmuz ayında eğitime geçmesi planlanan “Nuran-Mesut Uzunoğlu Gündüz Bakımevi’nin” protokol törenine CHP Genel Başkan Yardımcısı Gülizar Biçer Karaca, CHP Denizli Milletvekili Teoman Sancar, Merkezefendi Belediye Başkan Yardımcıları Fatma Atıcı Bakcan, Necdet Yılmaz ve Fatih Coşkun ile CHP Meclis üyeleri de hazır bulundu

Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, önemli bir projeye imza attıklarını söyledi. Başkan Doğan, “Merkezefendimizin çocuklarına verdiğimiz kreş (gündüz bakımevi) sözümüzü yerine getirme yolunda bugün önemli bir adım attık ve Sevindik Mahallemizde yapımına başlayacak olduğumuz kreşimizin inşaatına ilişkin protokolü imzaladık. Belediyemiz işbirliği ile kreşin yapımını üstlenen kıymetli hayırsever Sadık Uzunoğlu, Nuran Uzunoğlu ve Uzunoğlu Ailesi'ne, geleceğimizi emanet edeceğimiz çocuklarımız için göstermiş oldukları fedakarlık için teşekkür ediyorum. Kreşimiz Merkezefendimize, çocuklarımıza, ailelerimize hayırlı ve uğurlu olsun. Bunun yanında kreşin faaliyete geçmesi ile birlikte, kadın istihdamına da destek sağlayacak. Merkezefendi Belediyesi Halk Kreşleri, ihtiyaç duyulan mahallelerimizde yaygınlaştırılacak” dedi. Hayırsever Nuran Uzunoğlu ise, gündüz bakım evi yaptıracak olmaktan mutluluk duyduğunu söyledi. Uzunoğlu, “Çok mutluyum. Yavrularımız emin ellerde eğitim görecekler” diye konuştu.
 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

yukarı çık